Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Šijatsu masaža!

Fizikalna terapija koja podržava i jača prirodnu sposobnost tela da se izleči i balansira

  • VREDNOST4,000 din
  • POPUST78%
  • UŠTEDA3110 din
 • 890 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 13

 • Šijatsu masaža - japanska masaža
 • Trajanje masaža - 45 minuta
 • Fizikalna terapija podržava i jača prirodnu sposobnost tela 
 • Otklanja stres i snažno deluje na opuštanje svih blokada

Šijatsu masaža je nastala u Japanu iz osnove tradicionalne kineske medicine. Specifičnost ove složene tehnike masaže je da sadrži postupke istezanja mišića i tetiva, nameštanja kostiju kuka, kičme, vrata i svih zglobova. Šijatsu istovremeno podrazumeva i pritisak po tačkama meridijana unutrašnjih organa, koje su ispoljene po čitavom telu slično kao kod akupunkture. Na taj način se preko energetskih kanala i njihovih glavnih tačaka vrši raspoređivanje energije u organizmu.

Šijatsu masaža je fizikalna terapija koja podržava i jača prirodnu sposobnost tela da se izleči i balansira. Deluje na osobu u celini, ne samo u fizičkom smislu, već i na sa psihološkom, emocionalnom i duhovnom planu.

Šijatsu masaža može u samom startu da bude nelagodna ali rezultati posle ove vrste masaže su više nego očigledni – smanjen intezitet bola upaljenog dela tela, a kod mišića koji je bio u grču oseća se njegova opuštenost. Ovom masažom takođe se pospešuje mikrocirkulacija i opuštanje mišića leđa i vrata, uspešna je kod razbijanja čvorića (naslaga mlečne kiseline), otklanja stres i snažno deluje na opuštanje svih blokada u telu što je čini savršenim izborom nakon napornog radnog dana ili nekog stresnog događaja.

Studio lepote Mima 2 u TC Singidunum, Uzun Mirkova 3, lokal 9. Tim salona pruža kozmetičke usluge za negu lica i tela damama. salon ima aparate za mršavljenje najnovije generacije. Tretmane izvode diplomirani terapeuti sa dugim iskustvom, dok se u samom salonu koristi kozmetika vodećih svetskih proizvođača. 

Svaka naša mušterija odlazi iz salona obasjana osmehom zadovoljstva. Svratite i Vi do nas, i odaberite neki od tretmana koje nudimo, da biste se već sutra osećali zadovoljniji sobom. Ukoliko osećate napetost i teret savremenog života, brinu Vas suvišne naslage na butinama i stomaku, oporavljate se od neke sportske povrede, jedan je odgovor za sva ta pitanja – masaža.

Studio lepote Mima 2

TC Singidunum, Uzun Mirkova 3, lokal 9,
Beograd, Srbija

Dodatno predlažemo i...