Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Kompletan servis auto klime sa dopunom freona, dopuna ulja i UV boje!

Servis auto klime

  • Super cena
  • 2600 din
  • rasprodato!
    Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 11

  • Kompletan servis auto klime 
  • Dopunom freona (tip freona R134a)
  • Dopuna ulja i UV boje 

Redovno servisiranje klime  u tvom vozilu  osiguraće da ona radi ispravno. Pored toga što utiče na njen ispravan rad, otklanja masnoće i prašinu, nikotin i neprijatne mirise, a ubija bakterije i microbe.  Sve ovo su sjajni predulsovi za alergije koje nikako ne želite. KupiMe osvežava vazduh u tvojoj kabini!

Kompletan godišnji servis auto klime sa dopunom freona i proverom instalacija (da li postoji curenje i oštećenje na instalaciji)  sa KupiMe kuponom u Maestro Car za samo 2190 din.

Savremen način života podrazumeva i mnogo vremena provedeno u automobilu, zbog čega je ispravnost Vašeg klima uređaja bitna, pre svega zbog čistijeg vazduha u kabini vozila, bez bakterija i drugih mikroorganizama a zatim i zbog prijatnijih uslova za vožnju.

Na pravilan rad klima uređaja nepovoljno deluju industrijska zagađenja, izduvni gasovi automobila a bitan faktor predstavljaju i nikotin i polen kao i mikroorganizmi i bakterije koje se neminovno stvaraju u sistemu za ventilaciju sa stalnom tendencijom rasta te ih je neophodno redovno odstranjivati antibakteriskim sredstvom za dezinfekciju auto klime, kako se ne bi raspršivali u kabinu vozila i dospevali do vazduha putnika.

Zagađen vazduh u kabini vozila može da dovede do bakterijske infekcije, alergijskih reakcija, iritacije očiju i raspiratornog sistema i neželjenih neprijatnih mirisa

Auto Centar MAESTRO CAR

Ustanicka 230 G,
Beograd, Srbija

Dodatno predlažemo i...