Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Segedin: 100din i 1390din, izlet i prevoz!

Jednodnevni izlet u Segedin sa agencijom TravelCard

 • Super cena
 • 100 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 8

 • Izlet u Segedin
 • Autobuski prevoz i pratnja vodiča
 • Polasci iz Beograda i Pančeva
 • Termini: 16.11; 07.12. i 25.01

Segedin:

Grad sunca i vode - kako se najčešće naziva ovaj grad. Segedin je najsunčanije mesto u celoj Mađarskoj i grad smešten na području koje obiluje izvorima termalne vode. Nekada uglavnom znan kao čuvar mađarske tradicije i prepoznatljivih brendova, poslednjih decenija se razvio u pravi turistički raj. Isprepletanost starog i modernog, mira i vreve, čini ovaj grad takvim da može zadovoljiti apetite i onih najprobirljivijih gostiju. Po čitavom gradu, koji je pažljivo uređen sa mnogo zelenila i pravim malim prirodnim oazama, sa fontanama koje su tu da svakoga podsete kako je Segedin vodeni grad, mogu se videte građevine raznih arhitektonskih stilova, spomenici, verski objekti... Segedin je prava idila i za ljubitelje dobrog zalogaja i za kupoholičare. U čardama kojih ima svuda možete uživati u najraznovrsnijim specijalitetima mađarske kuhinje kao i u čuvenim mađarskim vinima.

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak iz Beograda oko 5:15h , polazak Pančevo 04:30 h (tačno mesto i vreme polaska biće poznato najkasnije dan pred putovanje - organizator šalje SMS poruku svim putnicima sa svim detaljima polaska, ukoliko ne dobijete poruku dan pred putovanje, najkasnije do 14h, obavezno kontaktirajte agenciju). Vožnja autoputem ka Morahalomu sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima i potrebnim pauzama. Po dolasku u Morahalom putnici koji su za Morahalom ostaju tu I imaju na raspolaganju ceo dan za uživanje u blagodetima banje Eržebet.Kupanje u zatvorenim bazenima, korišćenje saune i ostalih sadržaja prema individualnom interesovanju. Putnici koji se odlučili za Segedin ostaju u autobusu I nastavljaju dalje prema Segedinu.Dolazak u Segedin u prepodnevnim časovima (u zavisnosti od zadržavanja na graničnim prelazima i obavljanja carinskih formalnosti). Upoznavanje sa gradom u pratnji vodiča. Polazak za Srbiju oko 19h. Dolazak na mesto polaska u kasnim večernjim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (mesta se određuju prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju )
 • obilaske prema programu putovanja
 • troškove organizacije i vođenja aranžmana
 • usluge licenciranog pratioca grupe

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • putno zdravstveno osiguranje (do 17 god – 118 din, od 18 do 70 god –176 din, od 71 do 80 god– 441 din) sa osiguranom sumom do 30000 evra
 • individualni troskovi
 • ulaznicu za banju Morahalom

Organizator putovanja je Turistička agencija Travelcard, licenca licenca OTP br. 44/2017.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja. Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.

TravelCard

Majora Zorana Radosavljevica 199,
Beograd, Srbija

www.travelcard.rs

Dodatno predlažemo i...