Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Sarajevo: 190 din i 39€, 1 noćenje i autobuski prevoz!

Obilazak Sarajeva i Mostara, 1 noćenje sa doručkom i autobuski prevoz

 • Super cena
 • 190 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 7

 • Sarajevo i Mostart
 • Jedno noćenje sa doručkom
 • Autobuski prevoz
 • Termini do kraja godine

Sarajevo je glavni i najveći grad, ujedno i ekonomsko, univerzitetsko i kulturno središte Bosne i Hercegovine. Smešten je tik uz obronke planine Trebević, dok kroz grad protiče čuvena reka Miljacka. Ako želite da  predahnete od ubrzanog tempa života, upoznajte se sa laganim i opuštajućim ritmom Sarajeva. Gostoljubive i prijatne Sarajlije, šetnja Baščaršijom, čuveni sarajevski ćevapi i ukusne pite ispod sača, baklave, urmašice, ali i tradicionalna bosanska kafa poslužena u fildžanima sa ratlukom, samo su mali deo onoga što ćete doživeti na ovom putovanju, jer prava avantura tek sledi…
 
Jeste li čuli za Mostar - grad koji spade u onih nekoliko čudesnih gradova koje bi svaki ozbiljan putnik za života morao da vidi? Dopustite da Vas upoznamo sa ovim neobičnim gradom od oko stotinu hiljada stanovnika koji je okrenut turizmu i Neretvi. Ali se leva i desna obala i prostim pogledom razlikuju. Zajednički su im tragovi rata koji se ne gube ni četvrt veka kasnije. I zajednička administracija – postoji jedna gradska kuća, odnosno Vijećnica, koja ne zaseda godinama. I jedan je gradonačelnik. Bilo kako bilo tu su i dalje prepoznatljivi simboli grada – i Stari most (sagrađen 1566. godine po zahtevu sultana Sulejmana Veličanstvenog sa naredbom da se izgradi najlepši most koji je ikad postojao),  i Neretva i čaršija i dućani…
 
Pozivamo Vas da krenete sa nama na ovo jedinstveno putovanje, na kome ćemo zajedno istraživat i čudesno Sarajevo I neobičan grad Mostar
 
PROGRAM PUTOVANJA:
 
1. Dan NOVI SAD/BEOGRAD
 
Polazak autobusa iz Beograda je sa dogovorenog mesta u 23.30h (3 dana pre puta proveriti tačno vreme polaska). Vožnja do Novog Sada, odakle je planiran polazak u 00.30h (mesto polaska zavisi od broja putnika i biće naknadno saopšteno). Noćna vožnja kroz Srbiju prema Sarajevu sa usputnim pauzama zbog odmora.

2. Dan SARAJEVO-VRELO BOSNE
 
Dolazak u Sarajevo u prepodnevnim satima. Po dolasku, odlazak na panoramsko razgledanje grada pešice (bez ulaznica u crkve i dvorce):
Baščaršija - stara sarajevska čaršija iz XV veka koju je izgradio Isa Beg Isaković kada je osnovan i ceo grad.
Mostov ina Miljacki, Alipašino polje, Grbavica, Marijin dvor – jedan od najznačajnijih primera Austrougarske palate sa skrivenim dvorištem, koji je nominovan za evropsku nagradu za javni gradski prostor.
Skenderija, Narodno pozorište – velelepna zgrada Kulina Bana iz 19.veka, čiji je jedan od prvih direktora bio čuveni srpski pisac Branislav Nušić, Gradska većnica – najlepši i najreprezentativniji objekat iz austrougarskog perioda i zaštitni znak tog vremena, Inat kuća – izmeštena za potrebe gradnje gradske većnice, danas pretvorena u restoran sa neobičnom pričom i nazivom za kojim mnogi veruju da predstavlja dokaz bosanske tvrdoglavosti, Trg Sebilj – prepoznatljivi simbol grada na Baščaršijskom trgu (javna česma u obliku kioska) i jedini sačuvani od nekadašnjih stotinu, čiji stil izgradnje su u Bosnu donele Osmanlije.
Kazandžilukulica, Baščaršijska džamija - izgrađena pre XVI veka i proglašena nacionalnim spomenikom, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Slobodno vreme. Smeštaj u hotel u popodnevnim časovima. Pauza za odmor.
Fakultativno: odlazak na Vrelo Bosne, spomenik prirode koji se prostire na čak 603 hektara u podnožju planine Igman. Poznata turistička atrakcija I omiljeno izletište za lokalne posetioce, sastoji se od više malih ostrvaca povezanih mostovima preko brojnih manjih potoka vrela Bosne, parka u kome se nalaze  patke I labudovi I preko 20 biljnih  i životinjskih vrsta (ali i autohtone vrste - potočna pastrmka), velika aleja sa stablima kestena I platana zasađenim još u austrougarskom periodu, brojne zanimljivosti poput fijakera za vožnju, restorana, natkrivenih odmorišta I igrališta očekuju Vas u ograđenom spomeniku prirode magične lepote. Raj prirode očekuje Vas u parku ispresecanom izvorima, jezercima I potočićima.
Povratak u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
 
3. Dan SARAJEVO-MOSTAR-BEOGRAD-NOVI SAD
 
Doručak. Utovar prtljaga u autobus. Fakultativno: odlazak do Mostara. i obilaza kgrada (stari most, kriva ćuprija, kujundžiluk-staračaršija, tursko kupatilo…) Slobodno vreme. Povratak u Sarajevo.
Polazak sa dogovorenog mesta za Beograd. Dolazak u Beograd /Novi Sad u kasnim večernjim časovima – oko ponoći (Kraj usluga)
 
ARANŽMAN OBUHVATA:
 • prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji
 • 1 noćenja sa doručkom u Sarajevu u hotelu* u 1/2 i 1/2+1 sobama ( doručak kontinentalni-samoposluživanje)
 • obilaske prema programu (Sarajevo)
 • usluge pratioca grupe (predstavnik agencije)
 • troškove organizacije putovanja
ARANŽMAN NE OBUHVATA:
 • individualne troškove
 • medjunarodno putno osiguranje (3€ po oosbi )
 • ulaznice i fakultativne izlete
 • transfer Novi Sad (10€ po osobi)
 • boravišna taksa (1,5€ po osobi
 
FAKULTATIVNI IZLETI:
- Vrelo Bosne - 5 €
- fakultativni izlet mostar 15 
 
Cene fakultativnih izleta podložne su promenama (minimum za realizaciju je 25 putnika). Organizator putovanja zadržava pravo korigovanja cena u slučaju nedovoljnog broja putnika, koje putnici nisu u obavezi da prihvate.
 
OPIS I LOKACIJA HOTELA:
HOTEL GRAND SARAJEVO *** http://www.hotelgrand.com/o-hotelu/
Svaki objekat iz ove ponude ima restoran, recepciju,parking, wifi internet  a svaka soba ima tuš/wc/tv. Tačno ime hotela biće naknadno saopšteno.

 

Aqua Travel

Čumićevo sokače lok.138,
Beograd, Srbija

www.aquatravel.rs

Dodatno predlažemo i...