Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Sarajevo: 2 noćenja sa doručkom za dvoje u Hotelu Aziza za 1.920 din i 91€!

Provedite 3 dana u prelepom Sarajevu, u hotelu koji zrači toplinom i domaćom atmosferom

 • Super cena
 • 1920 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 10

 • Hotel „Aziza“ - porodična tradicija stara više od 90 godina
 • Smešten u jednoj od starih sarajevskih mahala
 • Baščaršija se nalazi na 5 minuta hoda
 • 2 noćenja sa doručkom i pićem dobrodošlice

Posetite srce Sarajeva i Hotel Aziza i stvorite uspomene koje ćete pamtiti do kraja života!

Hotel Aziza ****se nalazi u srcu starog grada, Baščaršije. Smešten iznad Kovača, kod Vratničke kapije, i nudi panoramski pogled na staru čaršiju, a delimično i grad.

Priča o ljubavi Mehmeda i Azize, o porodici koju neguju, o voljenoj ženi čije ime nosi – to je priča o Hotelu Aziza, smeštenom u jednoj od starih sarajevskih mahala.

Priča počinje sada već davne 1967. godine, kada je žena po imenu Aziza igrom sudbine došla da radi kao trgovkinja u neposrednoj blizini Mehmedove pekare na Baščaršiji. Dovoljno je bilo da se jednom oči sretnu u prolazu, pa da se zavole Mehmed i Aziza. Nakon tri slatke godine ašikovanja, skrivenih osmeha i tajnih pogleda, ljubav su krunisali brakom 1970. godine. U godinama što su sledile, Aziza i Mehmed postali su bogatiji za tri kćerke, tri zeta i šest unuka.

Svu ljubav jednog prema drugom, prema kćerkama Ameli, Selmi, Elmedini i porodici koja danas ima četrnaest članova, utkali su u hotel u koji stranci dođu kao gosti a odu kao prijatelji.

Ovaj hotel, koji je odraz njihove ljubavi, zrači toplinom i osećajem doma kad ste daleko od svog. Hotel je njihova porodica, koja će vas dočekati kao da je vaša, kad ste daleko od svojih najdražih. 

Dio grada u kojem je smešten Hotel turistima omogućava da štetajući starim sokacima, i danas osete kako se nekad živelo u Sarajevu – uske ulice, mali dućani, mentalitet i komšiluk koji su zadržali svoju formu i danas.

U okolini hotela nalazi se:

 • Gradska vijećnica Sarajevo 0,5 km
 • Sarajevska Inat kuća 0,6 km
 • Baščaršija 0,6 km
 • Vječna vatra u Sarajevu 1,8 km
 • Reka Miljacka 0,4 km

SMEŠTAJ

Svih sedamnaest soba je jedinstveno, prostrano i svetlo..
Prozori su veliki i sigurni – puštaju sunce i svetlost unutra, a hladnoću i pomrčinu zadržavaju napolju, tako da se gosti osećaju zbrinutim, sigurnim i srećnim. Baš kao što to porodica čini.

Mnogo je simbolike u svakom kutku Hotela koji priča Azizinu i Mehmedovu priču. Ovde i brojevi na vratima soba pričaju o njihovoj porodici. Od sobe do sobe, cea istorija je tu, godine koje su po nečemu bile važne za porodicu Poričanin.

RESTORAN:

U restoranu hotela možete popiti jutarnu kafu ili čaj, i uživati u ukusnom doručku. Udobnost je na prvom mestu, pa ćete se u ugodnoj porodičnoj atmosferi ovog hotela osećati kao u svom domu.

UTISCI GOSTIJU:

"Hotel sa dušom, u svakom pogledu gotovo savršeno, od uređenosti pa do zaposlenika. Na samom dolasku osjeti se dobrodošlica i pristupačnost. Ne znam što bi čovjek više mogao poželjeti. Za svaku pohvalu, svakome bih preporučila upravo ovaj hotel. Idući put kad dođemo u Sarajevo svakako se vidimo!" - Marija D.

"Izvrstan hotel!! Osoblje hotela mu daje dušu. Pristupačni, prijateljski uvijek raspoloženi, puni ljubavi prema gostima. U svakom trenutku su tu za vas što god da vam treba u vidu informacija." - Petar Š.

"Najbolji hotel i zaposleni u kojem smo ikada odseli. Toliko ljubaznosti i srdačnosti je nemoguće naći. Hotel je predivno uređen, moderan je i ima dušu, žena i ja smo uživali u svakom trenutku. Poseban pozdrav Ismaru koji je duša hotela i koji nam je boravak učinio najljepšim mogućim. Jedva čekamo opet doći " - Josip B.

Hotel Aziza

Saburina 2,
Sarajevo, Bosna i Hercegovina

www.hotelaziza.ba

Dodatno predlažemo i...