Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Sarajevo, Jahorina: 1.190 din i 251€, 6 noćenja sa doručkom i prevoz!

Provedite odmor u Sarajevu i na Jahorini u organizaciji turističke agencije Petrović Worldwide

 • Super cena
 • 1190 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 8

 • Sarajevo i Jahorina
 • 6 noćenja sa doručkom
 • Autobuski prevoz
 • Termin: 14.01.- 22.01.2023.

SARAJEVO I JAHORINA

Sarajevo je glavni grad Bosne i Hercegovine i sedište Sarajevskog kantona. Grad je poznat po reci Miljacki, koja protiče kroz njega, a u blizini je i izvorište reke Bosne. Grad je oivičen planinama Trebevič, Jahorina, Bjelašnica, Igman, Treskavica i Romanija. Sarajevo je grad sa burnom istorijom, a za njega se pročulo 1914. godine kada je upravo tu ubijen austrougarski prestolonaslednik Franc Ferdinand, čime je otpočeo Prvi svetski rat. Godine 1984. u Sarajevu se održavaju 14. Zimske olimpijske igre.

Baščaršija je dobro očuvani stari trgovački deo grada i jedno od najatraktivnijih mesta. Nastala je u periodu osmanske vladavine u Bosni i Hercegovini. Poznata je po brojnim potkupolnim džamijama, konacima, hanovima i bezistanima. U svojoj istoriji pretrpela je razaranja ali je i obnovljena.

Jedna od najlepših i najviših kula u Bosni i Hercegovini je Sahat kula koja je izgrađena u 17. veku. Tokom svoje istorije često je bila žrtva velikih požara ali je i uspešno obnavljana. Sat na kuli doneli su sarajevski trgovci iz Londona. Najstarija kuća u Sarajevu je kuća Alije Sagrdžija i ona je tip bogate esnafske kuće. Danas možete obići ovu izuzetnu kuću koju okružuju dve avlije.

Sarajevo je idealno mesto za ljubitelje dobre kuhinje i grad poseduje puno mesta gde možete uživati u specijalitetima, bilo da ste ljubitelj domaće ili međunarodne kuhinje. Bosanska hrana je mešavina orijentalne, mediteranske i centralno-evropske tradicije, a preovladavaju jela sa mesom i povrćem.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN: POŽAREVAC-BEOGRAD

Polazak iz Požarevca sa parkinga kod Dis-au 22h.Iz Beograda polazak u 23.30h sa parkinga kod hale sportova Novi Beograd. Noćna vožnja sa kraćim usputnim zadržavanjima.

2. DAN: SARAJEVO

Dolazak u Sarajevo u ranim jutarnjim satima i sledi pauza za kafu i panoramsko razgledanje Sarajeva: Stup, Alipašino polje, Grbavica, Marijin dvor, Skenderija, mostovi na Miljacki, Narodno pozorište, Gradska većnica, Inat kuća, Baščaršija, Trg Sebilj, Kazandžiluk ulica, Baščaršijska džamija iz XVI veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga…Fakultativni odlazak do vrela Bosne. Slobodno vreme za šetnju i odmor. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3.-4. DAN: SARAJEVO - JAHORINA - SARAJEVO

Doručak u 9h Polazak na Jahorinu. Slobodno vreme za skijanje, sankanje. U 15h povratak sa Jahorine u Sarajevo. Slobodno vreme. Noćenje.                                       

5. DAN: SARAJEVO - MOSTAR - SARAJEVO

Doručak. Fakultativni polazak za Mostar. Nakon dolaska u Mostar pešačka tura sa lokalnim vodičem: Stari most, kula Kalebija, Kula Herceguša, Sahat Kula, Kriva ćuprija – jedan od najstarijih očuvanih spomenika iz osmanlijskog perioda, podignut polovinom XVI veku i po predanjima Stari most je sagrađen upravo po uzoru na ovaj mali most. Kujundžiluk – stara mostarska čaršija nalazi se na levoj strani reke Neretve. Posle razgledanja, slobodno vreme u Mostaru. Povratak u Sarajevo. Noćenje.

6. DAN: SARAJEVO - JAHORINA

Doručak u 9h. Polazak na Jahorinu. Slobodno vreme za skijanje, sankanje…. Povratak u 15h sa Jahorine u Sarajevo. Noćenje.

7. DAN: SARAJEVO - JAHORINA

Doručak u 9h polazak na Jahorinu. Slobodno vreme za skijanje, sankanje. Povratak u 15h sa Jahorine u Sarajevo. Slobodno vreme. Noćenje.

8. DAN: SARAJEVO - BEOGRAD - POŽAREVAC

Doručak. Napuštanje hotela. Polazak za Beograd I Požarevac. Dolazak u večernjim časovima.                

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • Autobuski prevoz na navedenoj relaciji (audio, video opremljenosti, klima)
 • smeštaj u Sarajevu na bazi 6 noćenja sa doručkom na bazi švedskog stola  u hotelu sa 3*
 • obilaske prema programu putovanja,
 • usluge stručnog vodiča za vreme trajanja aranžmana
 • troškove organizacije putovanja
 • prevoz od Sarajeva do Jahorine 4 dana

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • medjunarodno putno osiguranje
 • ski pass  - informacije o ceni na sajtu www.oc-jahorina.com
 • izlet za Mostar 20 €
 • Izlet do vrela Bosne 5 €

OPIS SMEŠTAJNOG OBJEKTA:

HOTEL BOUTIQUE LIBRIS www.librishotel.com se nalazi u Sarajevu na 300m od Bašćarsije. Pansion ima terasu, ostavu za ski opremu, restoran, wi-fi. Sobe poseduju TWC, TV  Sobe su 1/2 I 1/2+1 - treći ležaj je pomoćni ležaj manjih dimenzija. Doručak je na bazi švedskog stola. 

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protiv vrednosti po Srednjem kursu NBS, na dan uplate, 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije sedam dana pre početka usluga ili na tri mesecne rate /decembar-mart 2023.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA  PETROVIĆ WORLDWIDE Licenca br. 160 Kategorija A

Petrović Worldwide

Sinđelićeva 23,
Požarevac, Srbija

petrovicworldwide.rs

Dodatno predlažemo i...