Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Sarajevo: Dan Državnosti, 350din i 59€, za 2 noćenja i prevoz!

Putovanje u Sarajevo sa dva noćenja sa doručkom i autobuskim prevozom

 • Super cena
 • 350 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 12

 • Dan Državnosti u Sarajevu
 • Autobuski prevoz i dva noćenja
 • Pratnja vodiča
 • Polazak: 15.02.2019

Program putovanja:

PRVI DAN- 15.02.: BEOGRAD –SARAJEVO
Polazak iz Beograda u 6h (tačno mesto polaska biće poznato dva dana pred put).
Dnevna vožnja autobusom kroz Srbiju prema Sarajevu sa usputnim pauzama radi odmora.  Dolazak u Sarajevo u podnevnim satima. Panoramska tura sa vodičem-pratiocem: Sebilj, Baščaršija, mostovi na Miljacki, Alipašino polje, Grbavica, Marijin dvor, Skenderija, Narodno pozorište, Gradska većnica,Kazandžiluk ulica, Baščaršijska džamija, stara pravoslavna crkva,sinagoga... Smeštaj u hotel Emiran 4*. Kratko slobodno vreme za odmor. Odlazak u centar i polazak na pešačku turu sa lokalnim vodičem (fakultativno). Povratak u hotel u dogovoreno vreme. Noćenje.

DRUGI DAN-16.02: SARAJEVO-MOSTAR sa posetom BLAGAJU (fakultativno)
Doručak. Slobodno vreme za individualno razgledanje Sarajeva ili fakultativni izlet do Mostara i Blagaja. Vožnja do Blagaja kroz idilični kanjon reke Neretve, kanjon koga mnogi smatraju jednim od najlepših u Evropi i obilazak Vrela Bune, nedaleko od grada. Reč je o prirodnoj turističkoj atrakciji koue predstavlja izvor reke Bune, jedno od najvećih vrela u Evropi. U jednoj sekundi izvor daje 30 metara kubnih vode. Naročito je interesantno mesto na kom voda izvire, iz dubine pećine u visokoj klisuri u podnožju brda Hum, jednostavno, neponovljiv prizor i doživljaj. Izvor se nalazi na 64 metra nadmorske visine a tok reke je dug ukupno 9 km kada se uliva u Neretvu.Pored samog izvorišta i pećine nalazi se Tekija, sagrađena u starom Balkanskom stilu, fascinirajuće uklopljena u okruženje.Godina izgradnje Tekije nije poznata ali se zna da su je izgradili derviši, pripadbnici Baktašijskog reda a njen najčuveniji ktitor bio je čuveni Ačik paša čiji se grob nalazi u tubetu u samom kompleksu tekije.

Vožnja do Mostara, poznatog po Starom mostu, brojnim sokacima i dućanima, posebnoj arhitekturi, Neretvi i prepoznatljivom duhu Hercegovine. Obilazak grada uz pratnju lokalnog vodiča: Stari most, kula Kalebija, Kula Herceguša, Sahat Kula, Kriva ćuprija, Kujundžiluk - stara mostarska čaršija na levoj strani reke Neretve sa svojim radionicama i suvenirnicama. Posle razgledanja slobodno vreme do polaska za Sarajevo. Dolazak u hotel. Noćenje.

TREĆI DAN, 17.02. - SARAJEVO- VRELO BOSNE (fakultativno) –VISOKO (BOSANSKE PIRAMIDE-fakultativno - BEOGRAD
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet do Vrela Bosne i do mesta Visoko, gde se nalaze tzv. Bosanske piramide.  Vrelo Bosne je morfološki i hidrološki fenomen, jedno od najlepših mesta u Sarajevu i okolini.Na području Vrela Bosne nalazi se i glavni izvor pitke vode grada Sarajeva. Ovo područje se prostire na 603hektara, stanište je velikog broja biljnog i životinjskog sveta. Velika aleja, park sa preko 700 stabala javorolisnog platana i divljeg kestena. Prepoznatljiv simbol Ilidže i Vrela Bosne su i čuveni fijakeri, koji već više od veka prevoze putnike od Ilidže do Vrela Bosne, još od vremena kada prvi fijaker ovde došao sa prestolonaslednikom Franjom Ferdinandom 1895.godine. Slobodno vreme.
Nastavak putovanja do Bosankih piramida.

Kompleks Bosanskih piramida se sastoji od Piramide Sunca (visine 270m), Piramide Meseca (visoke 190m) i Piramide Zmaja (visoke 90m).Arheološko otkriće misterioznih Bosanskih piramida privlači brojne ljubitelje arheologije i misterije, jer se za ovo mesto vezuju brojne priče i legende koje ćete imati prilike da čujete od naših domaćina. Poseta Tunelu Ravne, sa kompleksnom mrežom prolaza i podzemnim lavirintom. Brojni posetioci tvrde da kompleks ima pozitivnu energiju, ventilacija u tunelima je prirodna, pa se posetioci ne osećaju klaustrofobiju, već neku pozitivnu energiju. Kažu da je to zbog izuzetno visoke koncentracije negativnih jona,proverite. Posle obilaska povratak u Sarajevo.

U dogovoreno vreme polazak za Beograd. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim satima, oko ponoći, u zavisnosti od zadržavanja na granici.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji (audio i video), od 16 do 87 mesta
 • Smeštaj u hotelu EMIRAN 4*, u 1/2 ili 1/2+1 sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom
 • Panoramsko razgledanje grada
 • Usluge licenciranog turističkog vodiča tokom putovanja
 • Troškove organizacije putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Putno zdravstveno osiguranje
 • Individualne troškove putnika
 • Fakultativne programe:
 • Obilazak grada –pešačka tura sa lokalnim vodičem - 5 eur
 • Izlet do Mostara i Blagaja uz lokalnog vodiča u Mostaru – 15 eura
 • Izlet do Vrela Bosne – 5eura sa uključenom ulaznicom
 • Izlet do Bosanskih piramida i obilazak sa lokalnim vodičem – 15 eura
 • Minimum za realizaciju - 25 putnika

PRIJAVA ZA FAKULTATIVNE IZLETE U AGENCIJI, PLAĆANJE NA LICU MESTA VODIČU

Fakultativni izleti: Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza,parking, vodiča, ulaznica, organizacije...Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Izvršilac usluga na odredištu je lokalni partner.

SMEŠTAJ: HOTEL EMIRAN 4* - Udaljen je 6km od centra Sarajeva. Sve sobe imaju klima uređaj, mini bar, TV sa kablovskom, francuski ležaj ili dva odvojena ležaja. Svaka soba ima kupatilo. Gostima je naraspolaganju besplatan WF, kao i usluge spa i welness centra. U sklopu hotela nalazi se a la carte restoran u kojem se služe jela dtradicionalne bosanske kuhinje, kao i alkoholna i bezalkoholna pića.

Organizator putovanja je turistička agencija FLAMINGO TRAVEL KLUB, licenca organizatora OTP 61/2018.
Uz ovaj program važe OPŠTI USLOVI organizatora putovanja.

 

 

Flamingo Travel Klub

Čitačka 39,
Beograd, Srbija

www.flamingotravelklub.rs

Dodatno predlažemo i...