Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Radiotalasni lifting sa japanskom masažom lica!

Kombinacija tretmana za zategnuto i blistavo lice bez bora

  • VREDNOST4,000 din
  • POPUST85%
  • UŠTEDA3401 din
 • 599 din
 • Ponuda ističe za:
 • Kupljeno 9

 • Umanjenje i eliminisanje bora za 70%
 • Popravlja teksturu, tonus i elastičnost kože, stvara novi kolagen
 • RTL lica i japanska masaža
 • Kombinacija 2 tretmana

Tretman je namenjen damama koje žele da neguju svoje lice na pravi način i da svoju kožu dovedu do savršenstva! A ovim tretmanom sigurno nećete pogrešiti!

Kombinacija 2 tretmana lica: Radiotalasni lifting lica i japanska masaža za samo 599 din

U pitanju je anti age tretman lica koji izvodi diplomirani terapeut sa dugim iskustvom, dok se u samom salonu koristi kozmetika vodećih svetskih proizvođača.

Radiotalasni lifting je neagresivna metoda kojom se zateže koža lica i tela. Usmereni na željenu oblast putem sonde, radiotalasi prodiru duboko u potkožni sloj gde se podstiče regeneracija postojećeg kolagena ali i proizvodnja novog. Rezultati ovog tretmana su vidljivi odmah ali se preporučuje serija od više tretmana u kontinuitetu da bi se efekat duže održao. Broj preporučenih tretmana je 3,  ali svakako zavisi od tipa i stanja kože.

Lifting tretman japanske masaže lica trenutno popravlja teksturu, tonus i elastičnost kože te dokazano stimuliše stanične mehanizme odgovorne za obnovu i regeneraciju tkiva. Osim vidljivih učinaka podizanja i zatezanja, tu je takođe i nevidljivi rezultat - stvaranje novog kolagena koji pomaže koži da što duže zadrži mladoliki izgled.

Radiotalasni lifting ne zahteva nikakvu formu anestezije jer je tretman potpuno bezbolan. Ovaj tretman je moguće primenjivati od 25 godine samostalno ili u kombinaciji sa drugim procedurama. Pre radiotalasnog liftinga lica, koža se detaljno očisti mlekom i tonikom. 

Studio lepote Mima 2

Tim salona pruža kozmetičke usluge za negu lica i tela damama. Salon ima aparate za lice i mršavljenje najnovije generacije. Tretmane izvode diplomirani terapeut sa dugim iskustvom, dok se u samom salonu koristi kozmetika vodećih svetskih proizvođača.

Svaka naša mušterija odlazi iz salona obasjana osmehom zadovoljstva. Svratite i Vi do nas, i odaberite neki od tretmana koje nudimo, da biste se već sutra osećali zadovoljniji sobom. Ukoliko osećate napetost i teret savremenog života, brinu Vas suvišne naslage na butinama i stomaku, oporavljate se od neke sportske povrede, jedan je odgovor za sva ta pitanja – masaža.

Studio lepote Mima 2

Knez Mihailova 47,
Beograd, Srbija

Dodatno predlažemo i...