Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Romantični sever: 100 din i 1590 din, izlet u Dvorac Fantast i Palić!

Budite deo bajke koja vas vodi na romantični sever Srbije

 • Super cena
 • 100 din
 • Ponuda ističe za:
 • Kupljeno 8

 • Romantični sever - jednodnevni izlet
 • Dvorac Fantast, vinarija Zvonko Bogdan, ZOO vrt Palić, salaš Jelen, Paličko jezero
 • Autobuski prevoz
 • Aqua Travel

Pođite sa nama i budite deo bajke koja vas vodi na romantični sever Srbije...

Provedite dan u jednom od najlepših srpskih dvoraca u Srbiji i na trenutak se osetite kao plemić dok koračate prostranim salama i uživate u zadivljujućim parkovima oko njega, degustirajte vina posebnog kvaliteta čuvene vinarije Zvonko Bogdan, prošetajte obalom Palićkog jezera, najvećim prirodnim jezerom u Srbiji, posetite čuveni palićki ZOO vrt u prirodnom okruženju, prezalogajite na čuvenom Jelen salašu specijalitete domaće kuhinje, upoznajte istoriju i srce grada Subotice i zabavite se u vožnji kočijama u najvećoj ergeli lipicanera na Kelebiji.

PROGRAM PUTOVANJA

Beograd-dvorac Fantast–vinarija Zvonko Bogdan/ZOO vrt Palić-salaš Jelen-Paličko jezero-Subotica-Kelebija-Beograd
Polazak autobusa iz Beograda sa dogovorenog mesta u prepodnevnim časovima (3 dana pre puta proveriti tačno vreme i mesto polaska). Dnevna vožnja sa usputnom pauzom u pravcu Bečeja. Fakultativni obilazak dvorca Fantast, dvorac iz mašte i jedan od najlepših u Srbiji podignut od strane Bogdana Dunđerskog, pripadnika najbogatije porodice u Vojvodini s kraja XIX veka i početka XX veka. Kompleks dvorca se prostire na oko 65 ha i obuhvata, pored dvorca, i ergelu, kapelu gde je sahranjen Bogdan Dunđerski, mali kaštel, park sa jezerom. Priča kaže da je Bogdan kuću sagradio u inat, kako bi pokazao moć i bogatstvo svima onima koji su tvrdili da je bankrotirao. I tako je sagradio dvorac iz snova koji je i dan danas jedinstven u čitavom regionu.

Nastavak puta ka severu Vojvodine i fakultativna degustacija vina u čuvenoj vinariji Zvonko Bogdan ili fakultativni obilazak Zoo vrta na Paliću – prijave u agenciji prilikom rezervacije Vinarija Zvonko Bogdan je svoj put započela 2008. godine kada se objedinjujući specifičnost i tradiciju Palićkog vinogorja sa najsavremenijom francuskom tehnologijom uputila ka jasnom cilju da proizvodi vina vrhunskog kvaliteta koja nose pečat podneblja s kog dolaze. Vinarija nosi ime poznatog subotičkog pevača starogradskih pesama, gospodina Zvonka Bogdana, čija su umetnost i ime sinonimi za vrhunski doživljaj kao što su i vina Vinarije Zvonko Bogdan. ZOO vrt na Paliću je čuveni atraktivni ZOO vrt u kome većina životinja nije smeštena u kaveze već slobodno šeta ograđenim delovima parka što ovo mesto čini veoma zanimljivim, za sve ljubitelje životinja. Nastavak puta i fakultativno: ručak na Jelen salašu, koji se nalazi u neposrednoj blizini Palićkog jezera. Okružen je šumom i ravnicom i prostire se na površini od 8000 kvadratnih metara. Tradicionalna srpska jela služe se u prostranom restoranu, koji poseduje i terasu. Nakon ručka šetnja Palićkim jezerom, poznatim turističkim izletištem, uz vodiča i priče o nastanku samog jezera. Palićko jezero predstavlja najveće jezero u Srbiji nastalo prirodnim putem. Deo je zaštićenog područja park prirode Palić. Prema legendi, jezero je nastalo od suza pastira Pavla koji je tu izgubio svoje stado pa je zato voda u jezeru slana.Nastavak puta u pravcu Subotice i obilazak grada sa vodičem: centar grada, čuvena gradska kuća uz fakultativnu doplata za ulaznicu, Sinagoga,Rajhlova palata … Otkrijte bajkovitu arhitekturu i bogatu istoriju Subotice, kroz pešačku turu koja obuhvata najistaknutije građevine u centru grada. Nastavak putovanja ka Kelebiji i fakultativno obilazak najveće ergele lipicanera uz vožnju fijakerima. Sagrađena je 1993. godine kada su za matična grla nabavljani lipicaneri sa ergela bivše Jugoslavije : iz Lipica, Đakova, Vučjaka, Karađorđeva i Lipika. Ona danas uzgaja 80 lipicanera i prepoznatljiva turistička destinacija za domaće i za inostrane goste, savršeni turistički centar za sve ljubitelje konja.
Polazak za Beograd sa usputnim zadržavanjima radi odmora . Dolazak u Beograd u kasnim večernjim časovima. Kraj usluga.

ARANŽMAN OBUHVATA

 • prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji
 • usluge licenciranog turističkog vodiča (predstavnik agencije)
 • troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA

 • individualne troškove
 • ulaznice i fakultativne izlete

FAKULTATIVNI IZLETI

 • ulaznica za dvorac Fantast – 200 rsd – obavezna prijava uz rezervaciju
 • ulaznica za obilazak vinarije Zvonko Bogdan uz degustaciju vina – 800 rsd ili
 • ulaznica za ZOO vrt na Paliću 300 rsd –obavezna prijava uz rezervaciju
 • ručak na Jelen salašu – oko 1000 rsd –obavezna prijava uz rezervaciju
 • ulaznica za Gradsku kuću u Subotici – 150 rsd obavezna prijava uz rezervaciju
 • ulaznica za obilazak ergele lipicanera na Kelebiji i vožnja fijakerima – 400 rsd

Cene fakultativnih izleta podložne su promenama (minimum za realizaciju je 25 putnika). Organizator putovanja zadržava pravo korigovanja cena u slučaju nedovoljnog broja putnika, koje putnici nisu u obavezi da
prihvate.

Aqua Travel

Čumićevo sokače lok.138,
Beograd, Srbija

www.aquatravel.rs

Dodatno predlažemo i...