Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Rolosfera paket od 10 tretmana!

Trajna eliminacija masti i celuluta

  • VREDNOST90,000 din
  • POPUST33%
  • UŠTEDA30000 din
 • 60000 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 5

 • 10 tretmana Rolosfera
 • Regije stomaka, butina i gluteusa
 • Tretman traje 45 minuta
 • Salon Lepote Industrija

 

Trajna eliminacija masti i celulita

Rešenje za probleme koje podjednako muče oba pola – masne naslage i celulit konačno je dostupno.Endosfera tretman je potpuno neinvazivan, komforan i sigurnan tretman za eliminaciju celulita, topljenje masti, izbacivanja viška tečnosti i toksina iz kože, kao i i limfnu drenažu.

Znamo da zvuči neverovatno, ali mi smo vas navikli da nudimo najbolje usluge našim klijentima, da rezultati budu brzo vidljivi i najvažnije – da tretmani nisu bolni i invazivni (bez skalpela).

Neka vaše noge budu lepe i zategnute, bez celulita i masti, a zadnjica prirodno podignuta i zategnuta. Prepustite se tim i zgledajte zdravo i negovano! Tehnologija eliminacije celulita primenom Endosfera tretmana vrlo je prepoznatljiva i rasprostranjena po celom svetu. Stotine kozmetičkih i drugih salona upotrebljava je u estetske i zdravstvene svrhe, što svedoči o njenoj pouzdanosti i uspešnosti, a ova usluga sada je dostupna i kod nas.

KAKO DELUJE ENDOSFERA APARAT NA KOŽU?

Silikonske kuglice – “sfere”, koje su specifične za endosfera aparat – ima ih oko 50, posebnim silama stvaraju talase u procesu rada i uklanjaju toksine i suvišnu tečnost. Kada je uređaj uključen, sve ove sfere postavljene u posebni manipulator počinju da se alternativno okreću.

Frekvencija njihove rotacije je 29-355 Hz. Iskustva korisnika kažu da sama snaga uređaja zavisi od postavljene frekvencije. Mikrovibracijom, koja prenosi pulsirajuće ritmičke pokrete na različitim frekvencijama do tkiva, obavlja se rad aparata Endosfera

GUBITAK CELULITA I MASNIH NASLAGA

Endosfera tretman predstavlja korak napred u području estetike, rezultati su vidljivo odmah nakon prvog tretmana. Tretmanom se dolazi do liftinga zadnjice, redukuje se izgled pomorandžine kore, učvršćuju mišići, izbacuju toksini i višak tečnosti, te tako postiže osećaj “lakih nogu”.

PREDNOSTI IKONTRAINDIKACIJE

Osećaj bola je strogo individualan i zavisi od tipa celulita. Na primer, najslabniji će proces biti u lečenju fibroznog celulita. Važno je napomenuti da Endosfera tretman ne izaziva alergijske reakcije.

Endosfera, prema pričama zadovoljnih korisnika, uočljivo se razilikuje od svih ostalih tretmana koji rešavaju pomenuta stanja kože.

Ako poredimo Endosferu sa ručnom masažom, videćemo da je ona manje traumatična i prijatnija, a rezultati su vidljivi odmah nakon prvog tretmana. Na primer, posle prvog tretmana zadnjica je podignuta za čak 2cm!

Možete se primenjivati ćak i kod početnh stadijuma varikoznih vena. Jedino se ne može primenjivati u slučaju tromboze i atrofije tkiva.

DA LI JE ZA EFEKTE DOVOLJNO RADITI ENDOSFERA TRETMAN BEZ DIJETE I VEŽBANJA ?

Najbolji rezultati garantovani su ukoliko se hranite zdravo (izbacite šećer, testenine i sokove, a jedine puno voća i povrća, ribe i mesa), umereno trenirajte i primenjujte Endosfera tretman.

Nakon tretmana, pored smanjenog celulita i masnih naslaga, podignute zadnjice, osetićete neverovatnu lakoću u nogama budući da se tokom tretmana oslobađa višak vode, kao i toksini. Nakon tretmana klijneti osete neverovatni nalet snage.

Salon lepote Industrija

Kralja Milutina 4, II sprat, stan 6,
Beograd, Srbija

Lasoftihealth.aesthetics

Dodatno predlažemo i...