Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Rim: 2.530din i 199€, 3 noćenja sa doručkom i prevoz!

Putovanje u Rim u organizaciji turističke agencije Petrović Worldwide!

 • Super cena
 • 2530 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 8

 • Putovanje u RIM
 • 3 noćenja sa doručkom
 • Autobuski prevoz
 • Polazak: 04.10.2022.

R I M – Večni grad

…Priča o Rimu počinje ovako: Blizance Romula i Rema napustila je majka na obali Tibra, othranila ih je vučica, a 753.g. pre nove ere osnovali su grad Rim… Neki kažu da je starorimska kultura posuđena od Grka, jer te dve civilizacije imaju velike sličnosti u umetnosti i arhitekturi. Mnoštvo turista preplavljuje Rim tokom cele godine, a najugodnije razdoblje za posetu Rimu je proleće, jesen, izima. I, ne zaboravite: Svi putevi vode u Rim. Poznat je poslavnim trgovima, bazilikama, hramovima, vilama, vrtovima, spomenicima i fontanama. Ne zaboravite na Vatikanske muzeje i Sikstinsku kapelu s Mikelanđelovim freskama. Rim je grad koj nikada ne spava, grad pun svetlosti, restorana, dobre kuhinje i vina, grad ljubavi…

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan: BEOGRAD
Polazak autobusa iz Beograda u 16.00h sa parkinga kod hale sportova Novi Beograd. Putovanje preko Hrvatske i Slovenije. Noćna vožnja sa kraćim odmorima.

2. dan: RIM
Dolazak u Rim u podnevnim casovima. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan: RIM
Doručak. Odlazak u šetnju centrom grada sa lokalnim vodičem. Piazza di Spagna, Fontana di Trevi,Pantheon, Piazza Navona, Castel San Angelo. Slobodno vreme za setnju i individualne aktivnosti. Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan: RIM – VATIKAN
Doručak. Fakultativna poseta Vatikanskom Muzeju i Sikstinskoj kapeli. Crkva Svetog Petra u pratnji lokalnog vodiča. Povratak u hotel. Po završetku razgledanja, ostatak dana Slobodan za individualne posete i aktivnosti. U večernjim časovima fakultativni odlazak do najlepšeg vidikovca Rima i boemske četvrti Trastevere. Obilazak crkve Santa Marije. Smatra se jednom od najstarijih rimskih crkava i prvom u kojoj se služila javna misa. Poznata je po tome što je tu još pre Hristovog rođenja potekla tečnost nalik miru, kao znak Hristovog dolaska. Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.

5. dan: RIM – TIVOLI
Doručak. Napustanje soba i slobodno vreme do polaska za Srbiju u kasnim večernjim časovima. Fakultativni Iizlet za TIVOLI. Vožnja u trajanju oko 45min do Tivolija, banje pokraj Rima u kojoj su rimski moćnici pravili svoje vile (čuvene su Hadrijanova Vila i Villa dEste) Poseta Villi dEste u kojoj se nalazi čuveni vrt sa brojnim fontanama. Vila je ugostila veliki broj papa, kardinala, kraljeva idrugih poznatih ličnosti, a same vrtove smatraju među najlepšim. Povratak u Rim. U popodnevnim časovima fakultativni odlazak do soping mola PORTA DI ROMA. U kasnim večernjim časovima polazak za Srbiju. Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske sa kračim odmorima.

6. dan: BEOGRAD
Dolazak u večernjim časovima.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • prevoz autobusom turisticke klase (tv,dvd,klima) na navedenoj relaciji.
 • smeštaj u hotelu, širi centar grada na bazi 3 noćenja sa doručkom – kontinentalni, posluživanje prema italijanskim normativima u 1/2 i 1/2 +1 sobama, po lokalnoj kategorizaciji
 • usluge stručnog vodiča sa razgledom grada
 • troškove organizacije putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • fakultativne izlete (minimum 25 osoba)
 • međunarodno zdravstveno osiguranje
 • obaveznu komunalnu taksu /plaća se na recepciji hotela i iznosi 4 eur za hotel 3* po noći po osobi

Cena fakultativnih izleta: (neophodan minimum 25 putnika )

 • Tivoli /vila d Este /sa ulaznicom/ – 35€
 • Poseta Vatikanu /ulaznice , lokalni vodic, slusalice – 50€
 • Rim noću – odlazak do vidikovca i boemske četvrti Transtevere – 20€
 • šoping mol PORTA DI ROMA – 10€

NAPOMENA:

MEĐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE preporučuje se, jer carinski organi s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog ne posedovanja polise bude uskraćen ulazak u zemlje evropske unije.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

Neki od hotela sa kojima saradjujemo su TORE DI PRATOLUNOGO 3*, LAURENCE 3*, IBIS MAGLIANA 3*, PARCO DEI MEDICI 3*, GIOTTO 3*, JONICO 3*, CLELIA PALACE 3*. Svi hoteli su po lokalnoj kategorizaciji ocenjeni sa 3*. Smeštaj u hotele je prvog dana boravka posle 14 časova (retko je moguć raniji ulazak) a izlazak iz hotela oko 09 časova ujutro.

Hotel STYLES VINTAGE ROMA 4*, na liniji gradskog prevoza. Hotel nudi usluge u komfornim I potpuno opremljenim sobama, svaka soba ima kupatilo, TV. Hotel ima restoran. Hotelske usluge su mnogobrojne od besplatnog WiFi, satelitskaTV, restoran, bar, recepcija koja radi non stop, Doručak – kontinetalni posluživanje prema italijanskim normativima, UGLAVNOM SLATKI DORUČAK.

* Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

PETROVIĆ WORLDWIDE zadržava pravo zamene ovog hotela sličnim hotelima iste ili više kategorije.

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM PRIJAVLJENIH 55 PUTNIKA.U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

Agencija zadržava pravo korekcije cena u slučaju promena na deviznom tržištu.

Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA  PETROVIC WORLDWIDE  

Organizator putovanja   PETROVIC WORLDWIDE , Licenca OTP 160/2021 Kategorija A

 

 

Petrović Worldwide

Sinđelićeva 23,
Požarevac, Srbija

petrovicworldwide.rs

Dodatno predlažemo i...