Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Rim: Nova godina, 990din i 135€, za 3 noćenja sa doručkom i prevoz!

Doček Nove 2020. godine u Rimu sa agencijom Eta Tours

 • Super cena
 • 990 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 7

 • Rim: Doček Nove 2020. godine
 • 6 dana / 3 noćenja
 • Autobuski prevoz i pratnja vodiča
 • Termin: 29.12. - 02.01.20.

Rim - Grad neispričanih priča. Rim je nezaobilazno mesto kao i prvo mesto na koje pomislite kada pomenete Italiju. Ovo mesto prepuno veličanstvenih građevina koje datiraju hiljadama godina unazad, Rimljani sa ponosom dele sa pridošlim turistima.
Jedno od nezaobilaznih mesta u Rimu jeste čuvena fontana Di Trevi. Legenda kaže da vam ova fontana ispunjava želju da se iznova vraćate u ovaj nezaboravni grad. Jedna od asocijacija na Rim jeste i večni div, Koloseum, koji datira iz prvog veka nove ere. Prošetajte prelepim trgovima poput: Piazza Navona, Piazza del Popolo, Campo de Fiori...
Posetite sa nama i, po površini, najmanju državu na svetu – Vatikan.
Ovaj grad zaslužno nosi titulu jednog od najposećenijh gradova na svetu. Čak 10 miliona turista ga poseti i iskusi njegove čari tokom jedne godine!


PROGRAM PUTOVANJA:
1.dan 29.12.2019. BEOGRAD – RIM - Sastanak grupe u 15h na BAS stanici. Polazak u 15:30h. Vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju…

2.dan 30.12.2019. RIM - Očekivani dolazak u Rim u podnevnim časovima. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme uz mogućnost organizovanja fakultativne poslepodnevne šetnje upoznajmo Rim sa lokalnim vodičem na srpskom jeziku…Piazza di Populo, Piazza di Spagna, Fontana di Trevi, Pantheon, Piazza Navona, Campo di Fiori, Castel San Angelo… Povratak u hotel. Noćenje.

3.dan 31.12.2019. RIM -TIVOLI - Doručak. Slobodno vreme. Mogućnost fakultativne posete drevnom gradu Tivoliju i poseta čuvenoj vili d´Este koja je pod zastitom UNESCO-a u kojoj ćete uživati u predivnim vrtovima i fontanama (Fontana koja svira, sto fontana, pećine, vodopadi…), takodje i obići vilu čuvenog Ippolita koji je sa svojih samo 10 godina postao kardinal…Nakon obilaska Tivolija povratak u Rim. Slobodno vreme.. U predvečernjim satima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta „Rim noću i boemska četvrt Trastevere“. Slobodno vreme i priprema za doček Nove Godine. SREĆNA NOVA GODINA! Noćenje.

4.dan 01.01.2020. RIM- Doručak. Slobodno vreme.Mogućnost fakultativne posete „sredjovekovnom gradu ORVIETU“- malom mestu u središtu Italije. Udobno je smešten na jednom od brojnih Umbrijskih brda. Na samom vrhu brda nalazi se Gornji grad, koji je ujedno i istorijsko središte grada, dok su moderne četvrti smeštene ispod. Veliki plato na kojem leži Orvieto rezultat je vulkanske erupcije i uzdiže se do visine od pedeset metara. Vulkanska zemlja Orvieta nekada je bila izrazito plodno tlo za vinograde pa su i arhitekti koji su radili na katedrali voleli odmoriti uz čašicu vrhunske kapljice. Smatra se da je Orvieto u 9.v.p.n.ere bio važno političko i religijsko središte Etruščana. Brojni izvori spominju savez “Dvanaest gradova” Etrurije koji se sastajao svake godine u glavnom etrurskom svetilištu, Fanum Voltumnae, tj. Voltumne. Razgledanje grada sa vodičem. Slobodno vreme do povratka u Rim. Noćenje.

5.dan 02.01.2020. RIM – VATIKAN - Doručak. Napuštanje hotelskih soba. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativne posete vatikanskim muzejima uz stručno vođenje lokalnog vodiča. Vatikanski muzeji datiraju još iz vremena pape Julija II ( 16. vek ), a njihove kolekcije se još uvek obogaćuju. Prilikom posete muzejima, obilaze se najznačajnije zbirke: zbirka antičkih statua, sala sa tapiserijama, sala geografskih mapa iz XVI veka, sala kandelabra, sobe koje je oslikao Rafaelo, Sikstinska kapela sa delima Peruđina, Botičelija i drugih svetski poznatih slikara, a kojoj je u periodu od 1508. do 1511. godine Mikelanđelo Buonaroti oslikao svod temama iz Starog zaveta, da bi oko 30 godina kasnije, kao temu za prostor iznad oltara, izabrao Strašni sud. Slobodno vreme. Mogucnost fakultativnog obilaska najposećenije atrakcije u Rimu-Koloseumu koji krije interesantne price o rimskim imperatorima i borbama gladijatora.. Slobodno vreme do polaska za Srbiju.

6.dan 03.01.2020. BEOGRAD - Planiran dolazak u Beograd u popodnevnim časovima.


Hotel Cena aranžmana First minute
Romulus 3* 169€ 135€

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana
 • Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina),
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA ETA TOURS-a

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
-Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja
-smeštaj u hotelu 3* na bazi tri noćenja sa doručkom, u 1/2 i 1/3 sobama
-stručno vođstvo puta
-razgledanje po programu
-troškove organizacije putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Stanični vaučer 50 rsd po osobi ( uplaćuje se u agenciji )
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih)
 • Individualne troškove putnika
 • Doplata za 1/1 60 eura (za sve 3 noći)
 • Fakultativne izlete
 • Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Rim i okolinu ( uvedena 01.01.2011., plaća se na recepciji hotela za boravak u hotelima 2* I 3* - 4 eura po noćenju / po osobi , hotel 4* - 6 eura po noćenju/po osobi )

FAKULTATIVNI PROGRAM:
- Šetnja sa loklanim vodičem „Upoznajmo Rim“ 15 eura odrasli/10 eura deca do 12 godina – u cenu je uključen lokalni vodič na srpskom jeziku i slušalice
- Tivoli 25 eura odrasli/15 eura deca do 12 godina – u cenu je uključen prevoz, ulaznice i vodič
- Rim noću i boemska četvrt Trastevere 10 eura odrasli/7 eura deca do 12 godina
- Orvieto 25 eura odrasli/15 eura deca do 12 godina
- Vatikan 40 eura odrasli/30 eura deca do 12 godina – u cenu je uključena rezervacija, ulaznice, lokalni vodič i slušalice ( prijave prilikom uplate)

Opis i lokacija hotela:
Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Potpisivanjem Ugovora o putovanju stranka prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja. Organizator odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, obaveštava putnike o nazivu hotela putem sajta www.etaturs.rs.

Hotel Romulus 3* www.hotelromulus.com nalazi se u širem centru Rima, u blizini se nalazi metro i autobuska stanica. Hotel poseduje 1/2 i 1/3 sobe, sa TWC, TV-om , sefom, fenom, telefonom. Doručak je kontinentalni na bazi švedskog stola.

Eta Tours

Obilićev Venac, City Passage,
Beograd, Srbija

www.etaturs.rs

Dodatno predlažemo i...