Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Rim: 690din i 105€, za 2 noćenja sa doručkom i prevoz!

Petodnevno putovanje u Rim autobusom, na bazi 2 noćenja sa doručkom

 • Super cena
 • 690 din
 • Ponuda ističe za:
 • Kupljeno 10

 • Putovanje u Rim
 • 5 dana / 2 noćenja sa doručkom
 • Autobuski prevoz
 • Polasci:14.02.2020.-18.02.2020.

 

RIM 2020

Grad neispričanih priča. Rim 2019 je nezaobilazno mesto kao i prvo mesto na koje pomislite kada pomenete Italiju. Ovo mesto prepuno veličanstvenih građevina koje datiraju hiljadama godina unazad, Rimljani sa ponosom dele sa pridošlim turistima. Jedno od nezaobilaznih mesta u Rimu jeste čuvena fontana Di Trevi. Legenda kaže da vam ova fontana ispunjava želju da se iznova vraćate u ovaj nezaboravni grad. Jedna od asocijacija na Rim jeste i večni div, Koloseum, koji datira iz prvog veka nove ere. Prošetajte prelepim trgovima poput: Piazza Navona, Piazza del Popolo, Campo de Fiori.


PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN. BEOGRAD – RIM
Polazak iz Beograda u 17:00h sa glavne autobuske stanice ( BAS ), sastanak putnika 16:30. Dnevna i noćna vožnja kroz Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju i Italiju sa kraćim usputnim pauzama.
2.DAN. RIM
Očekivani dolazak u Rim u podnevnim časovima. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor. Fakultativna poslepodnevna šetnja, upoznajmo Rim…Piazza del Populo, Piazza di Spagna, Fontana di Trevi, Pantheon, Piazza Navona, Campo de’ Fiori, Castel San Angelo…Individualni povratak u hotel. Noćenje.
3.DAN. RIM – TIVOLI
Doručak. Mogućnost fakultativne posete drevnom gradu Tivoliju i poseta čuvenoj vili d´Este koja je pod zastitom UNESCO-a u kojoj ćete uživati u predivnim vrtovima i fontanama (fontana koja svira, sto fontana, pećine, vodopadi), takođe i obići vilu čuvenog Kardinala Ippolita koji je sa svojih 10 godina postao kardinal.Nakon obilaska Tivolia povratak u Rim da bi iskoristili ostatak slobodnog vremena za uživanje u prelepom Rimu. U večernjim časovima fakultativni izlet „ Rim noću i boemska četvrt Trastevere“. Individualni povratak u hotel.Noćenje.
4.DAN. RIM – VATIKAN
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativne posete vatikanskim muzejima uz stručno vođenje lokalnog vodiča. Vatikanski muzeji datiraju još iz vremena pape Julija II ( 16. vek ), a njihove kolekcije se još uvek obogaćuju. Prilikom posete muzejima, obilaze se najznačajnije zbirke: zbirka antičkih statua, sala sa tapiserijama, sala geografskih mapa iz XVI veka, sala kandelabra, sobe koje je oslikao Rafaelo, Sikstinska kapela sa delima Peruđina, Botičelija i drugih svetski poznatih slikara, a kojoj je u periodu od 1508. do 1511. godine Mikelanđelo Buonaroti oslikao svod temama iz Starog zaveta, da bi oko 30 godina kasnije, kao temu za prostor iznad oltara, izabrao Strašni sud. Obilazak crkve Svetog Petra, u kojoj se nalazi čuvena „Pijeta“, jedino potpisano Mikelanđelovo delo. Obilazak se završava na trgu Svetog Petra ispred same crkve, koji je uredio Bernini, najznačajniji umetnik italijanskog baroka. U dogovoreno vreme skup putnika i polazak za Srbiju. Noćna i dnevna vožnja kroz Italiju, Sloveniju, Hrvatsku i Srbiju.
5.DAN. BEOGRAD
Dolazak u Beograd u podnevnim časovima.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Prevoz komfornim turističkim autobusom prema programu putovanja (klima, tv, dvd),
 • Smeštaj na bazi 2 noćenja sa doručkom u hotelima 3* ili 4* u Rimu, u 1/2 i 1/3 sobama,
 • Usluga predstavnika agencije /vodiča,
 • Troškove realizacije programa.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Stanični vaučer 50 rsd po osobi (plaća se u agenciji)
 • Fakultativne izlete:
 • UPOZNAJMO RIM-15 eur odrasli/10 eur deca do 12 god. (cena uključuje uslugu lokalnog vodiča i slušalice)
 • RIM NOĆU-10 eur odrasli/7 eur deca do 12 god. (cena uključuje uslugu vodiča)
 • TIVOLI-25 eur odrasli/15 eur deca do 12 god. ( cena uključuje prevoz, ulaznicu, uslugu vodiča )
 • VATIKAN-40 eur odrasli/30 eur deca do 12 god. (cena uključuje rezervaciju, ulaznice, slušalice, lokalnog vodiča )
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
 • Individualne troškove putnika,
 • Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Rim iokolinu( uvedena 01.01.2011., plaća se na recepciji hotela za boravak u hotelima 2* I 3* - 4 eura po noćenju / po osobi , hotel 4* - 6eura po noćenju/po osobi,
 • Doplatu za jednokrevetnu sobu 40 eur

OPIS I LOKACIJA HOTELA:
Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Potpisivanjem Ugovora o putovanju stranka prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja. Organizator odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, obaveštava putnike o nazivu hotela putem sajta www.etaturs.rs.

Hotel Jonico 3* http://www.hoteljonico.it se nalazi u širem centru Rima na 300 m od stanice metroa ˝Torre Maura˝ (nova metro linija C) koja je dobro povezana sa centrom Rima. Sobe su 1/2 i 1/3, klimatizovane, sa sopstevnim kupatilom.Opremljene su tv-om, mini barom i TV-om. Doručak je kontinentalni.
Hotel Giotto 3* se nalazi blizu jedne od glavnih podzemnih stanica metroa, što znači da su gosti izuzetno dobro povezani sa svim delovima grada i glavnim turističkim atrakcijama. Sobe su 1/2, 1/3, uključujući kupatilo sa tuš kabinom, tv, sef,fen. Doručak je kontinentalni-švedski sto


Hotel Cinecitta 3*nalazi se u blizini metro stanice, dobro je spojen sa centrom grada. Hotel poseduje 1/2 i 1/3 sobe, restoran.Svaka soba poseduje kupatilo, TV, sef, fen.Doručak je kontinentalni-švedski sto.


Hotel Romulus 3* www.hotelromulus.com Nalazi se u širem centru Rima, u blizini se nalazi metro i autobuska stanica. Hotel poseduje 1/2 i 1/2+1 sobe, sa TWC, TV-om , sefom, fenom, telefonom. Doručak je kontinentalni.


Hotel Portamaggiore 3* - www.hotelportamaggiore.it smešten na lokaciji sa koje se pruža pogled na drevne zidine u Rimu, koje potiču iz 1. veka. Hotel je odlično povezan sa linijama gradskog prevoza, a direktno ispred hotela nalazi se autobuska stanica. Stanica Termini je odličan izbor za putnike koje zanimaju istorijski lokaliteti, arhitektura i spomenici.


Hotel San Giusto 3* www.hotelsangiustoroma.com Nalazi se u elegantnom delu grada, na 4,5 km od centra Rima. Metro stanica je odmah preko puta hotela. Hotel poseduje 1/2 i 1/3 sobe, restoran.Svaka soba poseduje kupatilo, TV, fen. Doručak je kontinentalni-švedski sto.


Hotel Parco de Medici Residence 3* http://www.pdmr.it/ nalazi se blizu aerodroma Leonardo da Vinci i na 500 m od železničke stanice MURATELLA. Poseduje 1/2 i 1/3 sobe, sa TWC, tv-om, sefom, fenom, i peglom koja se može dobiti na recepciji. Doručak je kontinentalni.
 

Eta tours je osigurana polisom osiguranja od odgovornosti turističkih agencija za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku br. 990000031353, osiguravača „TRIGLAV OSIGURANJE” A.D.O Beograd

Eta Tours

Obilićev Venac, City Passage,
Beograd, Srbija

www.etaturs.rs

Dodatno predlažemo i...