Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Rim: 690din i 95€, za 2 noćenja sa doručkom i prevoz!

Petodnevno putovanje u Rim autobusom, na bazi 2 noćenja sa doručkom

 • Super cena
 • 690 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 10

07.03.2019    1

 • Putovanje u Rim
 • 5 dana / 2 noćenja sa doručkom
 • Autobuski prevoz
 • Polasci: 07.03.

Rim je glavni grad Italije i pokrajine Lazio. Po legendi osnovan je 753. Godine pre nove ere. Ne propustite obilazak Koloseuma, posetu Vatikanu, espresso u Via Veneto i obavezno bacite novčić u fontanu Di Trevi, da biste se ponovo vratili u Rim. Grad koji će Vam ostati u nezaboravnom i romantičnom sećanju!

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN. BEOGRAD - RIM - Polazak iz Beograda u 15:30h sa glavne autobuske stanice (BAS), sastanak putnika 15:00. Dnevna i noćna vožnja kroz Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju i Italiju sa kraćim usputnim pauzama.

2. DAN. RIM - Očekivani dolazak u Rim u podnevnim časovima. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor. Fakultativna poslepodnevna šetnja, upoznajmo Rim…Piazza di Populo, Piazza di Spagna, Fontana di Trevi, Pantheon, Piazza Navona, Campo di Fiori, Castel San Angelo…Individualni povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN. RIM - TIVOLI - Doručak. Mogućnost fakultativne posete drevnom gradu Tivoliju i poseta čuvenoj vili d´Este koja je pod zastitom UNESCO-a u kojoj ćete uživati u predivnim vrtovima i fontanama (fontana koja svira, sto fontana, pećine, vodopadi), takođe i obići vilu čuvenog Kardinala Ippolita koji je sa svojih 10 godina postao cardinal.Nakon obilaska Tivolia povratak u Rim da bi iskoristili ostatak slobodnog vremena za uživanje u prelepom Rimu. U večernjim časovima fakultativni izlet „ Rim noću i boemska četvrt Trastevere“. Individualni povratak u hotel.Noćenje.

4. DAN. RIM - VATIKAN - Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativne posete vatikanskim muzejima uz stručno vođenje lokalnog vodiča. Vatikanski muzeji datiraju još iz vremena pape Julija II ( 16. vek ), a njihove kolekcije se još uvek obogaćuju. Prilikom posete muzejima, obilaze se najznačajnije zbirke: zbirka antičkih statua, sala sa tapiserijama, sala geografskih mapa iz XVI veka, sala kandelabra, sobe koje je oslikao Rafaelo, Sikstinska kapela sa delima Peruđina, Botičelija i drugih svetski poznatih slikara, a kojoj je u periodu od 1508. do 1511. godine Mikelanđelo Buonaroti oslikao svod temama iz Starog zaveta, da bi oko 30 godina kasnije, kao temu za prostor iznad oltara, izabrao Strašni sud. Obilazak crkve Svetog Petra, u kojoj se nalazi čuvena „Pijeta“, jedino potpisano Mikelanđelovo delo. Obilazak se završava na trgu Svetog Petra ispred same crkve, koji je uredio Bernini, najznačajniji umetnik italijanskog baroka. U dogovoreno vreme skup putnika i polazak za Srbiju. Noćna i dnevna vožnja kroz Italiju, Sloveniju, Hrvatsku i Srbiju.

5. DAN. BEOGRAD - Dolazak u Beograd u podnevnim časovima.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Prevoz komfornim turističkim autobusom prema programu putovanja (klima, tv, dvd) prema program putoovanja
 • Smeštaj na bazi 2 noćenja sa doručkom u hotelima 3* ili 4* u Rimu u 1/2 i 1/3 sobama
 • Usluga predstavnika agencije / vodiča
 • Troškove realizacije programa

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Fakultativne izlete:
  - stanični vaučer - 50 din po osobi
  - Šetnja upoznajmo Rim - 15€ odrasli / 10€ deca do 12 god. (cena uključuje uslugu lokalnog vodiča i slušalice)
  - Rim noću "Trastever" - 10€ odrasli / 7€ deca do 12 god. (cena uključuje uslugu vodiča)
  - Tivoli - 25€ odrasli / 15€ deca do 12 god. (cena uključuje prevoz, ulaznicu, uslugu vodiča)
  - Vatikan - 40€ odrasli / 30€ deca do 12 god. (cena uključuje rezervaciju, ulaznice, slušalice, lokalnog vodiča)
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • Individualne troškove putnika
 • Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Rim i okolinu ( uvedena 01.01.2011., plaća se na recepciji hotela za boravak u hotelima 2* I 3* - 4 eura po noćenju / po osobi , hotel 4* - 6 eura po noćenju/po osobi,

NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:

Hotel Jonico 3* se nalazi u širem centru Rima na 300 m od stanice metroa ˝Torre Maura˝ (nova metro linija C) koja je dobro povezana sa centrom Rima. Sobe su 1/2 i 1/3, klimatizovane, sa sopstevnim kupatilom.Opremljene su tv-om, mini barom i TV-om. Doručak je kontinentalni.

Hotel Giotto 3* se nalazi blizu jedne od glavnih podzemnih stanica metroa, što znači da su gosti izuzetno dobro povezani sa svim delovima grada i glavnim turističkim atrakcijama. Sobe su 1/2, 1/3, uključujući kupatilo sa tuš kabinom, tv, sef,fen. Doručak je kontinentalni-švedski sto.

Hotel Cinecitta 3* nalazi se u blizini metro stanice, dobro je spojen sa centrom grada. Hotel poseduje 1/2 i 1/3 sobe, restoran.Svaka soba poseduje kupatilo, TV, sef, fen.Doručak je kontinentalni-švedski sto.

Hotel Romulus 3* Nalazi se u širem centru Rima, u blizini se nalazi metro i autobuska stanica. Hotel poseduje 1/2 i 1/2+1 sobe, sa TWC, TV-om , sefom, fenom, telefonom. Doručak je kontinentalni.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI ORGANIZOVANJA PUTOVANJA AGENCIJE ETA TOURS
LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA 
OTP 23/2018.

Eta tours je osigurana polisom osiguranja od odgovornosti turističkih agencija za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku br. 30000005235, osiguravača „MILENIJUM OSIGURANJE” A.D.O Beograd.

Cenovnik br.1 od 18.10.2018.

Eta Tours

Obilićev Venac, City Passage,
Beograd, Srbija

www.etaturs.rs

Dodatno predlažemo i...