Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Analiza 6 reproduktivnih hormona!

Lh, Fsh, Prolaktin, Progesteron, Estradiol, Testosteron

  • Super cena
  • 2800 din
  • rasprodato!
    Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 13

  • Kompletan reproduktvni status
  • 6 reproduktivnih hormona 
  • Nije potrebna najava
  • Laboratorija Talija Lab u srcu Starog grada

Kompletan reproduktvni status u Biohemijskoj laboratoriji Talija Micro Lab po ceni od 2.800 din. Analiza svih 6 reprouktivnih hormona i to LH, FSH, PROLAKTIN, PROGESTERON, ESTRADIOL, TESTOSTERON.

O bračnoj neplodnosti (infertilitetu, sterilitetu) se govori ukoliko do trudnoće ne dođe nakon 12 ili više meseci nezaštićenih redovnih polnih odnosa. Prema podacima Svetske zdravstvene organizacije učestalost neplodnosti je u porastu. Procenjuje se da čak svaki četvrti par ima problem sa plodnošću, što ukazuje na globalni zdravstveni problem. Uzroci neplodnosti su brojni i uobičajeno se dele na: ženski faktor neplodnosti (35%), muški faktor neplodnosti (35%), zajedničke faktore neplodnosti (20%). U oko 10% slučajeva uzrok nije poznat i tada se govori o nerazjašnjenoj (idiopatskoj) neplodnosti.

Kod žena najčešći uzroci neplodnosti su: izostanak ovulacije (anovulatorni ciklusi), oštećenje i neprohodnost jajovoda (tubularni faktor neplodnosti) i endometrioza.
- Hroničan izostanak ovulacije se javlja u 30-40% slučajeva i najčešće je uzrokovan sindromom policističnih jajnika (polycystic ovary syndrome, PCOS), endokrinološkim poremećajem kod žena u reproduktivnom periodu. PCOS se karakteriše prisustvom cističnih folikula u jajnicima, poremećajem menstrualnog ciklusa i povišenom koncentracijom muških polnih hormona (hiperandrogenizam).

Više možete pročitati na sledećim linkovima:

http://www.talijalab.com/neplodnost-kod-zena/
http://www.talijalab.com/sindrom-policisticnih-jajnika/

Biohemijska laboratorija Talija Micro Lab smeštena je u srcu Starog grada, Drinčićevoj 21, gde pružaja kompletnu laboratorijsku dijagnostiku. 

 

Biohemijska laboratorija Talija Micro Lab

Drinčićeva 21,
Beograd, Srbija

Dodatno predlažemo i...