Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Relax masaža i masaža vulkanskim kamenjem!

Dve masaže u trajanju od 60 min za 990 din

  • VREDNOST2,000 din
  • POPUST51%
  • UŠTEDA1010 din
 • 990 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 24

 • Relax masaža
 • Masaža vulkanskim kamenjem
 • Obe masaže u trajanju od 60 min
 • Ponuda važi za žene i muškarce

Relax masaža je specijalno kreirana masaža koja se sastoji od tehnika koje relaksiraju telo i um. Jedan od osnovnih ciljeva ove masaže je da se opusti celo telo. To se postiže masažom mišićnog tkiva laganim pokretima koji ubrzavaju cirkulaciju i vraćaju krv u srce.

Relax masaža nije samo opuštanje, već je izuzetno korisna za organizam jer povećava nivo kiseonika u krvi, smanjuje mišićne toksine, poboljšava cirkulaciju i fleksibilnost, smanjuje napetost. Dokazano smanjuje nivo hormona stresa kortizola u krvi, ali takođe dovodi i do porasta broja belih krvnih zrnaca koji su deo imunog sistema.

Vulkansko kamenje  je kamenje koje je sposobno da zadrži i prenese veliku količinu energije.Ponaša se kao sunđer za upijanje negativne energije, koja se oslobađa kupanjem u toploj vodi, na mesečini ili suncu. Ima dokazana elektromagnetna svojstava, koja u dodiru sa telom imaju opuštajući i rehabilitujući efekat. Izazivaju dubinsku relaksaciju koja ima jači efekat od klasičnog sna. Ulja koja se koriste tokom masaže hrane kožu i imaju aromaterapijski efekat na klijenta čime dovode do potpune relaksacije.

Pokreti masaže prate energetske tokove, a zadržavanje kamenja se vrši na energetskim tačkama na telu. Laganim ritmičkim pokretima po telu zagrejano kamenje stvara duboki termo efekat kojim se postiže ubrzana cirkulacija i otklanjanje bolova u mišićima.Stimuliše širenje krvnih sudova,vrši detoksikaciju, ubrzava krvnu i limfnu  cirkulaciju, povećava razmenu materija u organizmu, smanjuje mišićnu i nervnu napetost, usklađuje energetske tokove i otklanja stres u potpunosti.

Pozitivna energija i iskusni i stručni pokreti naših terapeuta će učiniti da se posle masaže osećate opušteno i rasterećeno od svakodnevice.

Kozmetički salon Beauty Resort nalazi se u strogom centru grada u ulici Maršala Birjuzova 47a, kod Obilicevog venca. Nalazi se u sklopu parkića, pa pruža mir i tišinu klijentima koji žele da se opuste i uživaju bez buke u svojim tretmanima. Dovoljno je samo da nas kontaktirate, zakažete tretman i magija može da počne. Dok čekate možete uživati u savršenoj šoljici Dolce gusto kafe, pročitati neki Vas omiljeni časopis, ili pitati sve što Vas zanima o tretmanima i preparatima sa kojima radimo. Lagana, opuštajuća muzika, sa zvucima talasa, prijatan ambijent, aromatični mirisi i ljubazno osoblje, učiniće da tih nekoliko sati koje provedete kod nas budu pravi predah od svakodnevnog stresa.

Beauty Resort

Maršala Birjuzova 47a,
Beograd, Srbija

Dodatno predlažemo i...