Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Radiotalasni lifting tela za samo 650 din!

Zatezanje kože, podizanje tonusa, uklanjanje celulita i oblikovanje tela. Na 5 kupljenih kupona 1 tretman gratis!

  • VREDNOST3,000 din
  • POPUST78%
  • UŠTEDA2350 din
 • 650 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 11

 • Radiotalasni lifting regije tela po izboru
 • Zatezanje kože, podizanje tonusa, uklanjanje celulita i oblikovanje tela
 • Za 5 kupljenih kupona, 1 tretman GRATIS
 • Tretman u trajanju od 30 minuta
 • Zatezanje kože, podizanje tonusa, uklanjanje celulita i oblikovanje tela

Preoblikujte i izmenite sve svoje sitne nesavršenosti koje Vas sprečavaju da se osećate fantastično u svojoj koži. Ne zavidite manekenkama i glumicama na idealnim figurama, samo Vaša vas čini srečnom i zato je popravite tamo gde samo Vi primećujete da treba. Najkraći i najlepši put do sebe. Uz KupiMe i Vašu posvećenost sebi.

Radiotalasni lifting pokreće reakciju stvaranja novog kolagena, tj.koža se podmlađuje. Koža neposredno nakon tretmana bude glatka, povećane elastičnosti i napetosti-kako na licu, tako i na telu. 

Preporučuje se 3-6 tretmana u seriji, u razmaku od 2-3 dana. Tretman traje 30 minuta, a u toku jednog tretmana radi se jedna od sledećih regija: nadlaktice, stomak, regija kolena, gluteus, unutrašnja, prednja ili zadnja strana butine. 
 
Radiotalasi predstavljaju elektromagnetno zračenje koje nastaje kao posledica delovanja struje visoke frekvencije, sa ciljem dubinskog kontrolisanog zagrejavanja tkiva bez narušavanja integriteta kože, što rezultira uklanjanje celulita i masnih naslaga, smanjivanjem strija kao i zatezanjem i učvršćivanje kože  tela. Radiotalasi deluju na vezivno tkivo, masne ćelije, metabolizam, cirkulaciju i drenažu. Osim uklanjanja celulita ispoljava se i efekat zatezanja kože i smanjivanja strija na mestu izvođenja. RTL su posebno značajni kada neke druge metode oblikovanja (npr.kavitacija, mezoterapija) dostignu svoj maximum, a nisu uklonjene sve masne naslage i celulit, tj nije rešen problem do kraja.

Centar zdravlja i lepote "Physical&Soul" opravdava poverenje svojih klijenata i važi za jedan od najspecijalizovanih kozmetičkih salona iz ove oblasti. Budite bez brige jer Vas vodimo na pravo mesto za gubljenje nepotrebnih cantimetara…

Centar zdravlja i lepote Physical and Soul

Koče Kapetana 1,
Beograd, Srbija

Dodatno predlažemo i...