Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Radiotalasni lifting tela!

RTL tela regije po izboru u salonu Beauty Queen M&M

  • Super cena
  • 650 din
  • Ponuda ističe za:
  • Kupljeno 7

  • Radiotalasni lifting tela
  • Zatezanje kože talasima
  • Smanjenje obima, redukcija celulita i strija 
  • Salon Beauty Quenn M&M na Vračaru

Radiotalasi zatežu kožu, tope masne naslage, dok vacuum vrši masažu tkiva u cilju toniranja kože, bolje ishrane i limfne drenaže, odnosno odnošenja i izbacivanja produkata lipolize, uz aplikaciju anticelulit seruma.
 
Tretman se sastoji iz aplikacije multipolarnih radiotalasa u cilju topljenja masnih naslaga, zatezanja kože, unosa aktivnih supstanci i vacuum terapije. Sve je to praćeno stimulacijom kože terapijskim svetlom (630-760nm). Koža tretirane regije postaje kvalitetnija, zateže se, dolazi do smanjenja obima, redukcije celulita i strija.
Vidljive efekte daje i na mestima gde je ultrazvučna kavitacija davala slabije rezultate, zbog same građe tretirane regije i male količine naslaga i blizine koske ispod njih, kao što su kolena, regija brusa…
 
Prednost radiotalasa: sigurno, bezbedno, neinvazivno, nehirurški,  naučno zasnovana metoda, klinički testirana, nije potreban oporavak od tretmana, rezultati su vidljivi i merljivi.
 
Tretman traje 30min. Jedan tretman se izvodi na 1 regiji (stomak ili ruke ili noge ili listovi ili leđa...). Merljive promene nastaju već od prvog tretmana. Sinteza kolagena i elastina se nastavlja tokom vremena (narednih 3-6meseci). Rezultati liftinga traju  2 godine. Nema jo-jo efekta. Pogodan je za tretiranje svih delova tela i svih tipova kože.
 
Namenjen je svima onima koji žele momentalne efekte  estetske hirurgije bez podvrgavanja operacijama. Tretman je bezbolan, bezbedan, a rezultati su momentalno vidljivi i povećavaju se vremenom.
 
U salonu lepote BEAUTY QUEEN M&M možete dobiti usluge trajne epilacije i tretmana lica. U prijatnom ambijentu salona dočekaće Vas ljubazno i stručno osoblje, a sve vrste usluga vrši strukovni estetičar-kozmetičar i medicinska sestra.
Iz salona poručuju: "Prepustite se i Vi i uživajte u svakom trenutku provedenom kod nas. Dobro došli u salon lepote Beauty Queen M&M!"

Beauty Queen M&M

Sinđelićeva 25, I sprat, stan 6,
Beograd, Srbija

facebook.com/BeautyQueenMiM/

Dodatno predlažemo i...