Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Dva radiotalasna liftinga lica sa ubacivanjem hijalurona!

Radiotalasni lifting sa gardenija matičnim ćelijama, peptidima i hijaluronskim filerima

  • VREDNOST4,000 din
  • POPUST79%
  • UŠTEDA3150 din
 • 850 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 10

 • Dva Radiotalasna liftinga
 • Tretman lica, vrata i dekoltea
 • Gardenija matične ćelije, peptidi i hiluronski fileri
 • Uklanjanje bora i zatezanje opuštene kože lica

Zategnuta koža lica bez bora!

Tokom životnog veka naš organizam se neminovno menja. Sa godinama, ali i posle nekih stanja, tragovi promena postaju sve vidljiviji. U estetskom smislu, najuočljivije promene su stvaranje bora, gubljenje sjaja i vitalnosti kože i njeno opuštanje (mlitavost), gomilanje masnih naslaga...

Iako nema „leka“ za starenje, ohrabruje saznanje da danas konačno postoje načini da neke od ovih estetskih i zdravstvenih problema otklonimo, a neke znatno ublažimo.

Koži lica, koje je najizražajniji deo čovekove figure, ali najviše izložen i najmanje zaštićen, posvećuje se, takođe, dužna pažnja.

Radiotalasni lifting lica

Kod radiotalasnog liftinga regeneracija se postiže povećanom aktivnošću fibroblasta – ćelija kože koje proizvode kolagen. Pod dejstvom povišene temperature dolazi do kontrakcije postojećeg kolagena, što izaziva skupljanje kože, i do stimulisanja fibroblasta da proizvode novi kolagen.

Trenutni efekat zatezanja je vidljiv nakon svakog tretmana zbog dvodimenzionalnog protezanja kolagenskih vlakana. Ovaj efekat je znatno vidljiviji nakon nekoliko tretmana kada se seobom fibroblasta u inflamatornu rergiju pojačava produkcija novog kolagena. Zagrevanjem površinskih i dubljih slojeva kože, takođe se poboljšava lokalna cirkulacija krvi, kao i drenaža slobodnih masnih kiselina u limfni sistem i vrši eliminisanje viška tečnosti i toksina iz organizma. Time se, uz željeni estetski efekat zatezanja i podmlađivanja kože, istovremeno postiže i blagotvorno dejstvo bolje prokrvljenosti i detoksikacije tkiva i organizma u celini.

Visoka koncentracija gardenija matičnih ćelija, peptida i hiluronskih filera koji imaju ulogu da prodru u duboke slojeve kože povećava vitalnost matičnih ćelija kože, efikasno usporavaju starenje, znatno redukuju bore - intenzivna hidratacija i antiage efekat. Prirodni peptidi imaju ulogu da regenerišu ćelije i smanje izražene kapilare - potpuna revitalizacija kože lifting efekat. 

Kozmetičko frizerski salon Angel Four

Salon koji je najpoznatiji u Novom Sadu, i kojem se svi rado vraćaju. Ljubazne devojke koje su uvek raspoložene da daju svoj maksimum kad su informacije u pitanju, a i sam rad. Iz salona Angel možete izaći nasmejani i 100% zadovoljni uslugom.

Kozmetičko frizerski salon Studio Angel Four

Radomira Raše Radujkova 16,
Novi Sad, Srbija

www.facebook.com/studioangelns

Dodatno predlažemo i...