Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Visoko, hotel Pyramid Lodge: 450din i 35€, 1 noćenje sa doručkom za dvoje!

Dva nezaboravna dana u bosanskim piramidama

  • Super cena
  • 450 din
  • rasprodato!
    Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 7

  • Noćenje za dve osobe sa doručakom (u sobi po želji)
  • Piće dobrodošlice
  • Besplatan Internet i parking
  • Luksuzno opremljene sobe

Posetite bosanske piramide!

Pyramid Lodge pruža smještaj u udobno namještenim sobama, kapaciteta 14 soba (3 jednokrevetne i 11 dvokrevetnih soba).Sve sobe su opremljene sa sistemom za hlađenje i grijanje, TUŠ/WC, imaju balkon i pogled na Piramidu sunca ili grad, besplatan Wi-FI, besplatan parking.
U Pyramid Lodgu  se nalazi restoran i u  svojoj ponudi ima zdravu i uravnoteženu prehranu baziranu na vegetarijanskoj i veganskoj kuhinji.
Pyramid Lodge svojim gostima nudi i usluge organizacije različitih evenata te im je na raspolaganju seminar soba,odnosno soba za meditaciju u kojoj je pod izrađen od kamena iz tunela „Ravne“, kao i u restoranu. Gdje ćete osjetiti dašak pozitivne energije.
Visoko, u prošlosti poznato kao mjesto bosanskih kraljeva sa fascinantnom povijesti, a danas kao Bosanska dolina piramida.
Ovdje se nalazi Pyramid Lodge, koji  Vam pruža prekrasan pogled na grad, udobne sobe, sala za yogu i u svojoj ponudi ima zdravu i uravnoteženu  prehranu baziranu na vegetarijanskoj i veganskoj kuhinji i teži da zadovolji čovjekovu potrebu za mirom, opuštanjem i jednostavnošću bez stega koje nameće ubrzani tempo života.
Pyramid Lodge je mjesto  za opuštanje, smještenom na snažnoj energetskoj točki, u zelenoj oazi tišine na platou piramide Sunca u Visokom.
Ovaj teritorij je zaista raj za istraživače o kojem izvještavaju svi svjetski mediji.
Masivne strukture stare tisućama godina otkrivene su u Bosni i Hercegovini – koje uključuju i piramidu Sunca. Arheolog Semir Osmanagić, koji je otkrio piramide, kaže kako je Piramida Sunca najveća na svijetu, čak i veća od one u Egiptu. Proveo je tisuće sati proučivajući i iskopavajući teren, ali i prezentirajući svoja otkrića drugima.
Danas, u cijelom svijetu, Visoko je poznato kao arheološka destinacija i mjesto piramidalnog kompleksa sa dobrom perspektivom da Bosanska piramida Sunca i druge svojim konačnim pojavljivanjem iz zemljine utrobe, promijene arheološko - civilizacijsku i historijsku sliku ne samo Bosne i Hercegovine, nego i cijelog svijeta.
Dolina piramida sastoji od priamidalnih struktura Sunca, Mjeseca, Zmaja, Majke Zemlje i Ljubavi.
I dok brojni turisti dolaze da vide kako one izgledaju, većina njih na ovim piramidama pronalazi duševni mir ali i lijek. Naime, na samom vrhu piramide u radijusu od 4,5 metara izmjereno je elektromagnetno zračenje od 28 kiloherca što nije prirodna pojava, niti je moderno čovječanstvo danas koristi u tehnologijama. Izmjerena je i frekvencija od 7,83 herca na dnu koja je poznata kao Šumanova rezonanca, a koja je idealna za sav život na planeti jer pod njenim utjecajem nabolje razvijamo svoja fizička, umna i spiritualna čula i sposobnosti.
Također, u tunelima koji se nalaze ispod piramida izmjeren je veliki broj negativnih iona koji poništavaju negativne bakterije i ostale supstance u ljudskom organizmu.
Ljekoviti aspekt na piramidama u Visokom postaje privlačna snaga za mnoge inozemne i domaće goste. Brojna su svjedočanstva pomoći za one koji imaju astmu, visoki krvni tlak, visoki šećer u krvi, stres, bolove, čak i vrlo ozbiljne bolesti. U najgorem slučaju, organizam vam se očisti od mikroba i podigne energetski nivo. Mnogi turisti tvrde kako se mnogo bolje osjećaju kada izađu iz njih, a svi oni koji vole istraživati i koje zanima ova tema mogu uvijek krenuti put Bosanske doline piramida. Ako je posjetite, sigurno će u vama probuditi mnoga nova razmišljanja i spoznaje...

Pyramid Lodge

Visočica bb,
Visoko, Bosna i Hercegovina

https://pyramid-lodge.de/

Dodatno predlažemo i...