Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Prag: 690din i 85€, 3 noćenja sa doručkom i prevoz!

Putovanje u Zlatni Prag, sa fakultativnim obilaskom Drezdena i Karlovih Vari

  • Super cena
  • 690 din
  • Ponuda ističe za:
  • Kupljeno 20

  • Putovanje u zlatni Prag
  • 3 noćenja sa doručkom u hotelu 3*
  • Autobuski prevoz i pratnja vodiča
  • Fakutativno obilazak: Drezdena i Karlovih Vari

Prag je glavni grad Republike Češke. Jedan je od najlepših i najpopularnijih gradova u istočnoj Evropi. Njegova privalačnost je u 600 godina staroj arhitekturi netaknutoj tokom ratova. Centar grada je pod zaštitom UNESCO-a. Grad sagrađen pokraj reke Vltave, nikada nije prestao da očarava posetioce, slikare, fotografe i pesnike. Glavna atrakcija je istoriski deo grada - centar. Postoji novi i stari deo grada (Staré Mesto i Nové Mesto).

Program putovanja:

1. Dan – BEOGRAD – NOVI SAD – MAĐARSKA – SLOVAČKA - PRAG
Polazak iz Beograda oko 20:00h I iz Novog Sada oko 21:15h, sa parkinga kod Lokomotive (tačno vreme i mesto polaska autobusa biće poznato dan pred putovanje). Vožnja kroz Mađarsku i Slovačku sa usputnim zadržavanjem radi graničnih formalnosti i odmora...

2.Dan – PRAG
Dolazak u Prag u prepodnevnim satima. Po dolasku slobodno vreme za zamenu novca, osvezenje i setnju u centru grada. Nakon kratkog informativnog upoznavanja sa centrom grada odlazak u hotel. Smestanje u sobe. Slobodno vreme. Nocenje.

3. Dan – PRAG – FAKULTATIVNO KRSTARENJE VLTAVOM
Razgledanje grada sa lokalnim vodičem - Hradčani - praški dvorac sa manastirom Strahov, manastirska biblioteka, bazilika Sv. Đorđa, katedrala Sv. Vita i kapela Sv. Venceslava, novi i stari kraljev dvorac, crkva od Tina, Loreto, Mala strana, Zlatna ulica, Karlov most, i Vaclavski i Starogradski trg. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U vecernjim satima fakultativno krstarenje Vltavom – uz zvuke cuvenog Bedziha Smetane uzivajte u pogledu na znamenitosti Praga. Noćenje. 

4.Dan– PRAG – FAKULTATIVNO DREZDEN
Doručak.Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak uDrezden - grad na istoku Nemačke koji je zbog svog izuzetnog kulturnog značaja nazvan i Firencom na Elbi. Ovaj grad je prepun istorijsko-kulturnih spomenika iz srednjeg veka, kao i onih iz vremena jugend i bauhaus stilova, rođenih krajem 19. I početkom 20. veka. Po dolasku obilazak grada: opera Zemper, Palata Cvinger, Bogorodičina crkva, Dvorska crkva, Rezidencijalna palata u okviru koje je čuveni „Zeleni trezor“, palata Tašenberg, deo nekadašnih gradskih zidina, Avgustov most. Povratak u Prag u kasnim popodnevnim satima. Slobodno vreme za kolenice i pivo. Noćenje.

5.Dan– PRAG – FAKULTATIVNO KARLOVE VARI – SLOVAČKA-MAĐARSKA - NOVI SAD-BEOGRAD
Doručak. Napustanje hotela.Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni polazak u Karlove Vari, najpoznatije evropsko banjsko lečilište i jedan od lepših srednjoevropskih gradova Češke. Nazvan po Karlu Četvrtom, koji ga je i osnovao. Razgledanje grada: Karlovih Vari, termalnih izvora... Povratak u Prag. U dogovoreno vreme polazak za Srbiju.

6. Dan–NOVI SAD-BEOGRAD
Dolazak u Srbiju u jutarnjim satima.

 

-

-

ARANŽMAN OBUHVATA:

 

- Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića,hrane i dr.tokom putovanja) na relaciji prema programu

- Smeštaj u hotelu sa *** kao sto su Apartmani Eden, Abito Hotel i slicni (ili u hotelu iste ili više kategorije) u 1/2 TWC ili 1/3 TWC sobama na bazi 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto) u Pragu.

- usluge pratioca grupe tokom putovanja

- obilazak Praga u pratnji lokalnog vodiča

- organizaciju i vodstvo puta

 

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 

- Fakultativne izlete

- Obavezno međunarodno zdravstveno osiguranje – mogućnost doplate u Agenciji

- Individualne troškove, ulaznice za individualne posete muzejima, lične troškove i ostale nepomenute troskove

- Fakultativno krstarenje Vltavom – 10 evrapoosobi (minimum 30 putnika)

- Fakultativni izlet do Drezdena – 30 evrapoosobi ( minimum 30 putnika)

- Fakultativni izlet do Karlovih Vari – 25 evrapoosobi – ( minimum 30 putnika)

BG Turs Plus

Kneza Višeslava br. 63, prvi sprat, lok. 1.46,
Beograd, Srbija

www.bgtursplus.rs

Dodatno predlažemo i...