Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

PRP tretman - podmlađivanje krvnom plazmom!

Podmladite lice uz PRP terapiju

  • Super cena
  • 12000 din
  • rasprodato!
    Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 5

  • PRP tretmman podmlađivanja krvnom plazmom
  • Podmlađivanje PRP plazmom je najprirodniji i najbezbedniji tretman
  • Koža postaje podmlađena, glatka i sjajna
  • Bore se značajno redukuju

 

Podmlađivanje krvnom plazmom!

Podmlađivanje PRP plazmom je najprirodniji i najbezbedniji tretman za podmlađivanje kože, sa minimalnim periodom oporavka.

Iz uzorka krvi pacijenta izdvajaju se trombociti sa faktorima rasta i stem ćelije, koji dovode do regeneracije i remodelovanja kože na potpuno prirodan način, povećavajući elastičnost i volumen kože. Koža postaje podmlađena, glatka i sjajna, a fine linije i bore se značajno redukuju, dajući našoj koži zavodljiv, blistav izgled.

PRP injekcije su vrlo uspešne u tretiranju proširenih pora, tanke i krte kose, ožiljaka od akni, podočnjaka, kao i u tretiranju finih linija i bora na licu i opuštene kože.

Lepota ovog tretmana je u tome što se koristi sopstvena krv pacijenta, čime su izbegnute alergijske reakcije. Nema stranih ni sintetičkih materija čime su neželjeni efekti svedeni na najmanju moguću meru. Rezultat PRP tretmana je mekana, sjajna, podmlađena koža, koja čitavoj individui daje osvežen i odmoran izgled.

Plazma (PRP – ‘platelet rich plasma’) je najprirodnija a samim tim i najbezbednija metoda, sa minimalnim periodom oporavka. Sama metoda se zasniva na korišćenju krvne plazme klijenta. Iz uzorka krvi izoluju se trombociti i matične ćelije koji se potom aplikuju u kožu pacijenta. Koncentrovani trombociti i matične ćelije dovode do remodelovanja kože, pospešuju elastičnost, jedrinu i hidriranost kože. Na ovaj način postiže se redukcija bora i koža se zateže.

Plazma PRP tretmani se preporučuju kod osoba sa opuštenom kožom, sa plićim ili dubljim borama, sa ožiljcima od akni.

Primećen je veliki učinak PRP tretmana kod opadanja kose. Aplikovanjem krvne plazme u vlasište pospešuje se rast nove kose.

Akademija Purity

Akademija za estetiku i kozmetologiju "Purity" posluje kao ustanova za obrazovanje odraslih već 7 godina. Tokom ovog perioda uvideli smo da pored edukacija veliki broj naših polaznika želi i tretmane. Ono što nas razlikuje od ostalih je što naše tretmane izvode licencirani predavači sa Akademije. Program po kome radimo i naš pristup klijenteli međunarodno je i domaće akreditovan po standardima Ministartsva prosvete RS i Instituta za medicinsku kozmetiku iz Izraela. Tokom 7 godina kroz sistem obuek prošlo je više od 1000 ljudi i brojna klijentela koja je zadovoljna tretmanima.Naš cilj je nije zarada već da pružimo mogućnoist svakoj ženi da bude lepa i pravilno negovana. Naši tretmani imaju pristupačne cene a možemo se pohvaliti i kvalitetom kozmetike "Purity" čiji smo uvoznici i distributeri za područje Istočne Evrope. Hvala Vam što ste za brigu o svojoj lepoti izabrali Akademiju "Purity".

Akademija Purity

Dimitrija Tucovića 105,
Beograd, Srbija

www.kozmetika.edu.rs

Dodatno predlažemo i...