Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Carska Bara: 150din i 1499din, za izlet i prevoz!

Jednodnevni izlet Zrenjanin, Kaštela Ečka i prirodni rezervat Carska bara

  • Super cena
  • 150 din
  • rasprodato!
    Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 11

  • Jednodnevni izlet: Zrenjanin, Kaštela Ečka, Carska bara
  • Autobuski prevoz
  • Pratnja vodiča
  • Termin: 06.04.2019

 

Nastavljamo da putujemo i da se družimo.

Carska bara
Polazak iz Beograda u 8h sa okretnice autobusa broj 17 (Zemun), u 8:45 sa parkinga TC Aviv u Pancevu.

Nastavak putovanja ka Zrenjaninu. Samo središte grada je Trg Slobode, kojim dominira Gradska Kuća, projektovana u neobaroknom stilu 1820. godine od strane arhitekte Josipa Fišera. Ispred Gradske Kuće nalazi se stogodišnje stablo tise, jedan od simbola grada.Na samom Trgu Slobode nalazi se katolička crkva, prepoznatljiva po svom tornju sa satom i crvenom krovu. U uličici koja kreće od Trga Slobode i prolazi pored Hotela Vojvodina, na samom početku nalazi se Pijaristička Crkva, podignuta od strane sveštenika Pijarista 1846. godine. Od Trga Slobode kreće velika pešačka Ulica Kralja Aleksandra, koja predstavlja najstariju i najlepšu ulicu Zrenjanina, sa mnoštvom neobičnih građevina iz različitih vremena. Posebno izdvajamo kuću kamenoresca Tunera Teodosija iz 1900. godine, građenu u neobičnom mavarskom stilu, i zbog toga poznatu pod nazivom "Šeherezada".
Nastavak putovaja do sela Ečka - dvorac "Kaštel Ečka – lovački dvorac", građen u engleskom stilu, u periodu od 1816. do 1820. godine.Dvorac je podigla porodica Lazar, a na svečanom otvaranju dvorca 29. avgusta 1820. svirao je čuveni Franc List. Danas je ovo staro zdanje potpuno renovirano i pretvoreno u objekat koji će svojim gostima pružiti nezaboravan odmor u autentičnom ambijentu inspirisanom aristokratskom prošlošću.

Nastavljamo putovanje do rezervata CARSKA BARA – OAZA MIRA i netaknute prirode predstavlja jedno od “10 savršenih mesta” u Srbiji. Obilazak rezervata brodom u trajanju od 2 sata. Zbog svojih prirodnih vrednosti Rezervat je proglašen za Ramsarsko područje i za mađunarodno važno za očuvanje biljaka i ptica. Bajkovitost prostora i legende koje se vezuju za vekovnu bogatu istoriju ovog prostora ostavljaju neistraženim jedan kutak čovekove mašte i vraćaju ga da nas ponovo poseti, jer je magičnost ovog prirodnog dragulja u njegovoj autentičnosti i neponovljivosti doživljenog trenutka.
Slobodno vreme za ručak. Polazak za Beograd I Pančevo. Dolazak u večernjim časovima.

 

TravelCard

Majora Zorana Radosavljevica 199,
Beograd, Srbija

www.travelcard.rs

Dodatno predlažemo i...