Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Specijalistički pregled fizijatra za samo 990 din!

Uz kupljen kupon ostvarujete 20% popusta na fizikalni tretman

  • VREDNOST2,500 din
  • POPUST60%
  • UŠTEDA1510 din
 • 990 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 13

 • Sprecijalistički pregled fizijatra
 • 20% popusta na fizikalni tretman
 • Obavezna najava unapred
 • Ordinacija Jakovljeević na Limanu 4

Bolna uspomena sa popodneva na Adi i vožnju rolera? Ili sa fudbala sa kolegama? Šta god da Vas probada na promenu vremena, setite se da danas kupite kupon jer će Vam, da ne čuje zlo, možda će naprosto Vaše telo tražiti pomoć fizijatra. Evo je!

Starenje organizma uzrokuje pojavu degenerativnih oboljenja kičme, ali faktori koji je ubrzavaju su loše životne navike poput nedovoljne fizičke aktivnosti, loše držanje tela, profesije koje zahtevaju dugo sedenje i prinudne položaje (rad na računaru, vozači, građevinski radnici…), odmaranje u nepravilnom položaju, prekomerna telesna težina i dr. Ređi uzroci bolova u vratu i krstima mogu biti ozbiljnija oboljenja zbog čega je važno da dijagnozu blagovremeno postavi lekar.

Prvi simptomi pojavljuju se kao osećaj nelagodnosti, najčešće u vratnom i donjem delu kičme, osećaj umora i napetosti mišića  u tim delovima. To su zapravo prvi znaci kojima nas telo upozorava da nešto ne funkcioniše, i da bismo nešto trebali preduzeti.  Upravo u toj, početnoj, fazi intervencija je najuspješnija. Ukoliko zanemarimo te prve signale, ubrzo može doći do razvoja i težih reumatskih bolesti.
 
Za svakog pacijenta posebno, mora se suštinski sagledati problem i napraviti individualni kompletan program lečenja. Lečenje se podrazumeva uklanjanje akutnog bola, a najvažnije je sprovesti sledeću fazu lečenja koja podrazumeva edukaciju pacijenta, primenu fizikalnih agenasa i individualni program terapeutskih vežbi. 
 
Nalazimo se na uglu Braće Popović i Rumenačke, na adresi Rumenačka broj 3, preko puta hotela master. Naše veoma stručno i uvek nasmejano osoblje pružiće vam najbolju negu. Kod nas u ordinaciji možete obaviti pregled specijaliste fizijatra i fizijatra-reumatologa, kompletno fizikalno lečenje i rehabilitaciju bolesnika: -nakon cerebrovaskularnog inzulta i stanja nastalih kao posledica oštećenja mozga drugog porekla -stanja nakon oboljenja/oštećenja kičmene moždine -nakon povreda mekih tkiva(mišića,ligamenata, tetiva, kapsule zgloba)nastale tokom bavljenja sportom ili drugim mehanizmima -stanja nakon preloma i opekotina -bolesnika sa reumatskim bolestima -EMG Pravovremeno i adekvatno fizikalno lečenje i medicinska rehabilitacija poboljšavaju Vaš kvalitet života!

Specijalistička ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Dr. Jakovljević

Narodnog Fronta 87,
Novi Sad, Srbija

Dodatno predlažemo i...