Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Akademija 28, Dečija scena: Predstava Vile i Vilenjaci 13.02.!

Karta za predstavu Vile i Vilenjaci u nedelju 13.02. u 12h

 • Super cena
 • 300 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 20

 • Predstava Vile i Vilenjaci
 • Nedelja 13.02.2022. u 12h
 • Dečija scena Akademije 28
 • Kupon je zamena za kartu

VILE I VILENJACI
 
Pozorišna predstava „Vile i vilenjaci“ edukuje decu o ekologiji i zaštiti životne sredine. Učeći o ekologiji i zaštiti životne sredine deca stiču navike koje će primenjivati do kraja života. Ako se deca najmlađeg uzrasta nauče da poštuju i brinu o svetu u kome žive, o biljnim i životinjskim vrstama, zemljištu, vodi, vazduhu, oni će doprineti da se taj svet sačuva za buduće generacije.
 
Predstava  „Vile i Vilenjaci“ je moderna bajka za decu u kojoj vile i vilenjaci, uz pomoć devojčice Sanje i dece, pokušavaju da sačuvaju prirodu od posrnulog crnog vilenjaka Gare Garavog. On uništava i prlja planetu Zemlju. Vekovima nagovara i ljude i vilenjake da  zagaćuju prirodu, vodu, vazduh, zemlju.
 
Gara je igrom slučaja, dobio novu moć da sve koje dotakne počnu da prljaju i zagaćuju Zemlju. Zato je proglašeno vanredno stane u Zemlji Vilenjaka, a Čarobno ogledalo kaže da jedino devojčica Sanja može da im pomogne. Vilenjak Njuškalo i Vila Vanda odlaze po devojčicu Sanju, i dovode je Čarobnim vozom u Vilingrad. Vilenjak Zvonko, Vila Aja Mandrago i Vilenjak Starac Mudri smišljaju plan kako da nadmudre Garu.
 
Za to vreme Gara je ukrao Plavu knjigu magija od vilenjaka kako  bi video šta mu je potrebno za razgovor sa Zemljom. Treba mu krljušt Ribice Duginih boja, list Hodajućeg Drveta i pero Zlatne Ptice, Zlatke. Nakon susreta sa svima njima, dolazi do devojčice Sanje. I taman kad je mislio da je uspeo u svom planu, Aja Mandrago ga iznenadi sa čarobnim napitkom. Gara uz pomoć vilenjaka, Sanje i dece postaje ponovo beli vilenjak, a Sanja je proglašena za počasnog člana Zemlje vilenjaka.
 
Ova dinamična predstava, sa bogatom scenografijom, raskošnim kostimima, originalnom muzikom i koreografijama, daje odgovore na mnoga ekološka pitanja. A deca imaju  priliku da kroz  igru i zabavu steknu znanja o značaju očuvanja živote sredine i da se podsete zašto je važno da vole i čuvaju planetu Zemlju.
 
Produkcija: Hajde obraduj dan
 
Tekst i režija Tatjana Milanov i Nikola Marković
 
Igraju
 • Milena Božić
 • Ivan Кornović
 • Nikola Marković
 • Tatjana Milanov
Muzika Кonstantin Acevski i Zoran Nestorović
Scenografija i lutke Tatjana Milanov
Кostim Tatjana Ružić i Biljana Jaćimović-Raičević

Dečija scena Akademije 28

Nemanjina 28,
Beograd, Srbija

www.akademija28.com

Dodatno predlažemo i...