Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

ZA DECU: Predstava Maštošumske pitalice 16.02.!

Karta za predstavu Maštošumske pitalice u subotu 16.02.2019. u 17h

  • Super cena
  • 299 din
  • rasprodato!
    Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 10

  • Predstava Maštošumske pitalice
  • Hit predstava za decu
  • Subota 16.02.2019. u 17h
  • Dečija scena Akademije 28

MAŠTOŠUMSKE PITALICE

Vila Ružana i Vila Kata su sestre bliznakinje, ali poootpuno različite – jedna je dobra, a druga nevaljala. Kata se sprema za proslavu rođendana i dobijanje najveće vilinske moći, dok Ružana za to vreme radi neke svoje, po običaju, ružne stvari. Ubrzo se pojavljuje patuljak Džin Džoni koji treba da im da njihove nova vilinska imena i najveću moć, ali tu se stvari zakomplikuju. Džin Džon im otkriva da ako Ružana ne promeni svoje ponašanje i ubuduće ne bude dobra, postaće jedna od najozloglašenijih veštica vilinskog sveta. U rešavanju ovog problema, naši junaci će pomoć potražiti u Vilinskoj enciklopediji.
Naši akteri krenuće daaaaleko,  daleko, preko sedam gora, preko sedam mora kako bi pronašli  rešenje za Ružanino loše ponašanje. Nakon duge potrage naši janaci uspevaju da pronađu knjigu u kojoj se krije rešenje. Međutim, naši junaci će zajedno sa decom u publici morati da reše niz zagonetki i da pokažu svoje znanje kako bi pomogli Ružani.
Da li će Ružana postati dobra? Da li će Kata i Ružana dobiti svoja vilinska imena i moći? Da li će deca i naši vilenjaci imati dovoljno znanja da otkriju rešenje zagonetke? Da li je znanje najdragocenija stvar u našim životima? Odgovore na sva ova pitanja dobićete na sceni „Akademije 28“ u ovoj maštovitoj i razigranoj dečijoj predstavi.
Cilj nam je bio da kroz predstavu istaknemo važnost obrazovanja i učenja, kao glavnog pokretača svih naših ideja. Živimo u vremenu u kom nam brzina života i veliki broj obaveza retko daju mogućnost da na miru sednemo i pročitamo neku interesantnu knjigu ili poslušamo dobru muziku, ova predstava ističe vrednost toga, kao suštine života. Predstava je izuzetno interkativna, deca učestvuju, pomažu da naši glumci dođu do svog cilja, rešavajući zagonetke koje su između njih i uspeha.

Dečija scena Akademije 28

Nemanjina 28,
Beograd, Srbija

www.akademija28.com

Dodatno predlažemo i...