Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Prag: 690din i 79€, za 4 noćenja sa doručkom i prevoz!

Osetite duh Zlatnog Praga

 • Super cena
 • 690 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 32

05.12.2018    1

 • Prag: 4 noćenja sa doručkom
 • Autobuski prevoz
 • Pratnja vodiča
 • Termin putovanja: 08.11. - 13.11. i 05.12. - 10.12.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan BEOGRAD - NOVI SAD
Polazak iz Beograda oko 07:00 časova i iz Novog Sada oko 08:00 časova (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Dnevna vožnja kroz Mađarsku i Slovačku prema Pragu. Dolazak u Prag u kasnim večernjim časovima, smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

2. dan PRAG - KRSTARENJE VLTAVOM
Doručak. Nakon doručka obilazak Praga: Hradčani - praški dvorac sa manastirom Strahov, manastirska biblioteka iz 17. veka, katedrala Sv. Vita i kapela Sv. Venceslava, bazilika Sv. Đorđa, novi i stari kraljev dvorac, Loreto, Zlatna ulica, Mala strana. Potom razgledanje centra grada: Karlov most, crkva od Tina, Starogradski i Vaclavski trg, šetnja i upoznavanje sa centrom grada. Nakon obilaska slobodno vreme za individualne aktivnosti. U poslepodnevnim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta vožnja brodom Vltavom - pogled na Prag iz jednog sasvim drugog ugla. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan PRAG - KARLOVE VARI - PRAG
Doručak. Nakon doručka mogućnost organizovanja fakultativnog izleta u Karlove Vari, poznatog banjskog i turističkog mesta i jednog od najlepših srednjoevropskih gradova. Po dolasku obilazak centra Karlovih Vari, termalnih izvora, prelepe ruske crkve...U poslepodnevnim časovima povratak u Prag. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

4. dan PRAG - DREZDEN - PRAG
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta u Drezden, grad na istoku Nemačke koji je zbog svog izuzetnog kulturnog značaja nazvan i Firencom na Elbi. Ovaj grad je prepun istorijsko-kulturnih spomenika iz srednjeg veka, kao i onih iz vremena jugend i bauhaus
stilova, rođenih krajem 19. I početkom 20. veka. Po dolasku obilazak grada: opera Zemper, Palata Cvinger, Bogorodičina crkva, Dvorska crkva, Rezidencijalna palata u okviru koje je čuveni „Zeleni trezor“, palata Tašenberg, deo nekadašnih gradskih zidina, Avgustov most. Povratak u Prag u kasnim popodnevnim satima.
Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

5. dan PRAG - ZAMAK KARLŠTAJN - PRAG
Doručak. Napuštanje hotela. Mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska zamka Karlštajn iz XIV veka, u kome je bila rezidencija kralja Karla IV i u kome se čuva replika krune čeških kraljeva. Nakon obilaska povratak u Prag. U poslepodnevnim časovima polazak za Srbiju. Noćna vožnja kroz Slovačku i Mađarsku prema Srbiji.

6. dan NOVI SAD - BEOGRAD
Dolazak u Novi Sad i Beograd (na mesto polaska ) u ranim jutarnjim časovima.

UCENU JE URAČUNATO:

 • prevoz autobusom turističke klase od 19-89 mesta na relacijama navedenim u programu
 • smeštaj u Pragu (4 noćenja sa doručkom - švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama
 • obilaske prema programu (Prag - Hradčani i pešačko razgledanje centra grada)
 • troškove organizacije i vođenja aranžmana I Usluge licenciranog pratioca grupe

U CENU NIJE URAČUNATO:

 • međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka .
 • ulaznice i fakultativne izlete. CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama), minimum za realizaciju izleta je 30 putnika): Karlove Vari - 25 € , (deca 15€), Zamak Karlštajn (sa ulaznicom) - 20€ (deca 10€), Vožnja brodom Vltavom - 10 € (deca 5€), Drezden - 30 € (deca 20€)

PLAĆANJE:  Rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska u dinarima po gornjem kursu Banka intese.

Članovi Kluba ostvaruju pravo na specijalnu ponudu aranžmana. Doplata zajedno krevetnu sobu 40€

OPIS I LOKACIJA HOTELA: Smeštaj je u Pragu (Češka) u hotelu sa 3*. Svaki hotel iz ove ponude ima restoran, a svaka soba ima tuš / WC. Smeštaj je u nekom od navedenih hotela do popune mesta.

Organizator putovanja Bike & Travel doo ORGANAK TRAVEL KLUB licenca OTP 117/2016 od 27.12.2016. Ovaj program putovanja važi sa cenovnikom br. 2/SLO-18 od11.09.2018 .

Bike & Travel - Travel klub

Strahinjića Bana 2,
Beograd, Srbija

www.travelklub.rs

Dodatno predlažemo i...