Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Online kurs poslovnog engleskog jezika!

Naučite engleski tokom 3, 6 ili 12 meseci

  • VREDNOST3,633 din
  • POPUST70%
  • UŠTEDA2534 din
 • 1099 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 10

 • Visokokvalitetan multimedijalni materijal
 • Kurs pokriva 3 nivoa znanja
 • English (B1, B2, i elemente C1)
 • Pristup platformi za učenje 24/7

Spremate se na poslovno putovanje u inostranstvo? Želite započeti novu karijeru? Ili učestvovati u pokretanju međunarodnog start up projekta?

Ovo su samo neki od razloga za učenje jezika. U današnje vreme, sposobnost vođenja glatke konverzacije na engleskom jeziku obavezno je u poslovnom svetu. Zato sve više ljudi ulaže vrijeme i novac u razvoj svojih jezičnih vještina. Pridružite im se! Svet pripada onima koji se ne boje novih izazova!

Kurs English123.biz je stvoren kao odgovor na rastuću potrebu za stručnim znanjem poslovnog vokabulara. Namenjen je svima, i onima s dužim radnim stažem i onima koji tek ulaze na tržište rada. Kompanija Funmedia, koja je potpuno orijentisana na multimedijalne nastavne metode, nudi vam inovativno rešenje za one koji žele unaprediti svoje jezične veštine. Uverite se da je učenje jezika zadovoljstvo! Rezultate ćete primetiti već nakon nekoliko lekcija!

Osim atraktivnih lekcija, English123.biz donosi elemente igre koje povećavaju motivaciju, želju za što boljim rezultatima i čine proces učenja ugodnijim. English123.biz istovremeno razvija nekoliko jezičnih područja i veština na tri nivoa - English (B1, B2, i elemente C1).

Kurs obuhvata 42 lekcije za vežbanje gramatike, 42 dijaloga, 42 foto lekcije, 12 videa i 6 panoramskih pregleda. Za kurs su vam potrebni samo internet veza, slušalice, mikrofon i motivacija!

Učinkovitost English123.biz kursa leži u posebnoj metodi 123 Method. Nju čine različite tehnike za učinkovito učenje. Karakteristično obilježje 123Methode je uranjanje u strani jezik čime ga usvajate potpuno prirodno! Naglasak je na stimulaciji različitih vrsta inteligencija kod učenika (kinestetička, vizualna, verbalna, logička i intrapersonalna) i kombinovanju raznih čula koja utiču na bolje rezultate.

English123.biz je multimedijalni online kurs koji će vas pripremiti i za TOEIC test (Test of English for International). To je standardizovan test koji meri veštine razumevanja, pisanja i čitanja poslovnog engleskog jezika, a koriste ga desetine tisuća kompanija širom sveta.

Ne propustite priliku, savladajte poslovni engleski na jednostavan i zabavan način!

Fun Media

www.fun-media.com

Dodatno predlažemo i...