Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Hijaluron filer za popunjavanje bora, usana ili jagodica!

Punije usne ili lice bez bora u Vip Beauty centru 1

  • VREDNOST17,000 din
  • POPUST82%
  • UŠTEDA14000 din
 • 3000 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 14

 • Hijaluron filer 0.5 ml
 • Punjenje usana, jagodica ili bora
 • Tretmane radi doktor estetske hirurgije
 • Vip Beauty centar 1 kod Arene

Zablistajte podmlađeni. Ulepšajte svoje usne!

Usne nas oduvek asociraju na poljupce... tople i nežne, sočne i setne. Poljupcem započinjemo i završavamo svoje najveće ljubavi. Ispraćamo i dočekujemo voljene. Čestitamo jubileje i ispraćamo one koji se ne vraćaju. Uradite tako malo da Vaš poljubac postane nezaboravan, a Vaše usne upečatljivi deo Vašeg lica.

Podmladite ih i uvećajte! 

Vodimo Vas u drugi novootvreni Vip Beauty centar 1,  lokal na Novom Beogradu kod Arene, novim povodom... da ispunite svoje davne želje i uvećate usne hijaluronom ili polutrajnim filerima ili popunite koju boricu ako su se drznule da se pojave...
 
Pošto je hijaluronska kiselina sastavni deo ljudskog tela, ona se posle nekog vremena apsorbuje u organizmu i efekat punih usana iščezava. Vidljiv efekat uvećanih usana traje od 3 do 12 meseci, zavisno od organizma.
 
Hijaluronski fileri su potpuno prirodan materijal i ne postoje trajni neželjeni efekti. Kod usana uvećanih hijaluronom, uvek ostaje mogućnost promene, ponovo punjenje usana do željenog izgleda ili odustajanja u slucaju nezadovoljavajućih efekata. Ne postoje nikakvi neželjeni efekti, a usne punjene hijaluronom izgledaju apsolutno prirodno.
 
Tretman popunjavanja bora hijaluronskim filerima vrši se ubrizgavanjem direktno u kožu, u malim količinama, pri čemu se koriste ultrafine iglice. Filerom se popunjava volumen kožnog nabora, tako da bore potpuno nestaju. Tretman je jednostavan, bezbedan i bezbolan i traje od 10-30 minuta.
 
Rezultati se vide odmah nakon tretmana. Postiže se efekat zategnutosti, jedrine i hidratacije. Koža postaje glatka i vraća se mladalačka struktura lica.

Novootvoreni salon Vip Beauty Centar 1 kod Arene, u ulici Antifašističke borbe 30, Vam nudi sve vrste kozmetičkih tretmana kao i Estetske tretmane (punjenje usana, bora, botox, mezoniti) kao i edukacije za kozmetičke i estetske usluge.

#NoviSaloniLepoteNaPopustima

 

Vip Beauty Centar 1

Antifašističke borbe 30,
Beograd, Srbija

www.facebook.com/vipbeautycentar1

Dodatno predlažemo i...