Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Mesec dana Pilatesa u klubu Yoga gym 49!

Promenite izgled, osećaj i izdržljivost svog tela za 890 din

  • VREDNOST2,800 din
  • POPUST68%
  • UŠTEDA1910 din
 • 890 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 9

 • 8 termina Pilatesa
 • Novi članovi kluba
 • Centar u urbanom delu grada
 • Najava po dobijanju kupona

U tome što pilates nije usmeren samo na mišiće, odnosno telo. On je u punom smislu body and mind tehnika koja vam pomaže da osvestite telo i držanje, povećate fleksibilnost i pokretljivost, produbite disanje. Na taj način pomaže da ponovno aktivirate mišiće i zglobove koje ste sasvim zanemarili, što može da uzrokuje različite tegobe pa i deformacije. Jedan čas neke pilates tehnike s profesionalnim instruktorom utiče na celokupno mentalno i fizičko zdravlje a ne samo na fizičku kondiciju.
 
Yoga Gym 49 fitnes centar Beograd, zamišljen je da pomogne ljudima da vode aktivan i zdrav život. U urbanom centru grada, njihov prijatan ambijent će Vam omogućiti da u potpunosti uživate u mnogobrojnim programima. 
 
Fitness klub Yoga Gym nalazi se na odličnoj lokaciji, pa možete svratiti pre ili posle posla ili fakulteta, poseduje sopstveno parking mesto, koje je uvek rezervisano za Vas.
 
Istorijat Pilatesa
 
Iako je u modi već nekoliko godina, pilates se praktikuje veoma dugo. Osmislio ga je 1920. godine u Njujorku poznati trener Džozef Pilates, a bazirao ga na oko 500 različitih vežbi, sa idejom da se jedna vežba ne ponavlja mnogo puta, nego da se, nasuprot tome, više vodi računa o preciznosti pokreta.
Pilates sistem vežbi fokusiran je na povećanju fleksibilnosti i snage, bez bildovanja mišića. Zato, nije neobično što su prvi zaljubljenici u pilates bili baletski umetnici. Pilates nisu samo vežbe, to je serija kontrolisanih pokreta koji angažuju i telo i um.
Idealan je ako ste početnik, ali je veoma zgodan i ako želite da vežbate kod kuće, jer ga ne prate zdravstveni rizici (preopterećenje, povrede...). Pilates može biti i dopuna uz druge vidove vežbi, da se održi postignuta forma, ali postoje i pilates vežbe za iskusne i utrenirane vežbače. Bezbedno ga mogu upražnjavati čak i trudnice, jer im može pomoći da nauče pravilno disanje, poboljšaju koncentraciju, ali i povrate figuru i tonus tela posle trudnoće.
Torzo, odnosno mišići stomaka, ramena i abdomena, u centru su pilatesa, a mišići ruku i nogu se rade kao dopunske vežbe – zahvaljujući tome, pilates je idealan ako želite da postignete ravan stomak.
Pilates danas ima mnogo varijanti, a pošto su originalne sprave skupe, najčešće se radi na podlozi na parteru. Od jednostavnijih  sprava, pilates se može raditi uz pomoć velike lopte koja može služiti kao oslonac i dodatno balansira mišiće i doprinosi elastičnosti.
Postoje razne vrste pilatesa, a najčešće su kombinacije sa najsrodnijim vežbama – jogom, i nazivaju se Power Pilates ili Power Yoga. Najveća razlika između joge i pilates vežbi ogleda se u načinu disanja, koje je u oba slučaja važno: kod joge se diše isključivo na nos, pilates dozvoljava i disanje na usta. Disanje je kod pilates vežbi važno zato što pomaže produženim kontrakcijama mišića, a samim tim i njihovom boljem obliku i snazi.

Fitness club Yoga gym 49

Krunska 38,
Beograd, Srbija

www.yogagym-bg.com

Dodatno predlažemo i...