Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Paket od 5 parcijalnih terapeutskih masaža leđa!

Parcijalne masaže u trajanju od 30 minuta u salonu Claire

  • VREDNOST6,250 din
  • POPUST73%
  • UŠTEDA4560 din
 • 1690 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 12

 • Paket od 5 parcijalnih masaža
 • Masaža od 30 minuta
 • Terapeutska masaža leđa
 • Važi samo za žene

Parcijalna, terapeutska masaža leđa
 
U čovekovom organizmu ništa ne funkcioniše odvojeno i samostalno, već je sve usko međusobno povezano. Masažom tela delujemo preko kože na organizam kao celinu. Prilikom masaže nadražuju se receptori u koži i potkožnom tkivu – to je efekat direktnog delovanja, a isto tako se indirektnim delovanjem, odnosno refleksnim putevima, utiče na buđenje celog organizma. Bez obzira na to o kojoj je tehnici masaže reč, njen rezultat  mora biti telesno i duhovno rasterećenje i duboka relaksacija.
 
Masaža je najlakši put za postizanje opuštanja i očuvanje zdravlja. Ime joj potiče od arapske reči massa što znači dodir. Poznata otkad je i čovek, spominje se u svim kulturama, od Indije, Grčke, Kine, Egipta i Rima pa sve do Bliskog istoka. 
Izazvani dodirom, milioni receptora u koži šalju signale mozgu koji reaguje podsticanjem lučenja endorfina, hormona sreće i dobrog raspoloženja. Upravo zato masaža snažno deluje na nervni sistem jer smiruje nervozu i smanjuje nivo štetnih (stresnih) hormona u organizmu. 
 
Znamo da je stres, jedan od pratećih problema današnjice od kojeg patimo gotovo svi, ujedno i uzrok mnogih zdravstvenih problema i bolesti u kojima prednjače bolesti hormonalnog i srčano sistema. Stoga je masaža odličan prirodni put za rešavanje stresa i prevenciju mnogih bolesti. Masažom se poboljšava krvotok, iz lojnih i znojnih žlezda istiskuju se sekreti, smanjuju se potkožne masnoće, ubrzava dotok hranjivih materija u tkiva, pojačava oksigenacija tkiva i oticanje limfe, zbog čega koža dobija jači tonus, postaje elastičnija te izgleda zdravije i mlađe.
 
Paket od pet parcijalnih masaža u trajanju od 30 minuta po ceni od 1.690 din obezbediće vam KupiMe kuponi, a vaše je samo da uživate u ovom opuštajućem tretmanu. I tako čak pet puta.

Beauty center Claire

Kneginje Ljubice 4.,
Beograd, Srbija

Dodatno predlažemo i...