Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

5 maderoterapija, 5 ultrazvučnih kavitacija i 5 krio pakovanja!

Paket za uklanjanje celulita i masnih naslaga za 1.990 din

  • VREDNOST9,000 din
  • POPUST78%
  • UŠTEDA7010 din
 • 1990 din
 • Ponuda ističe za:
 • Kupljeno 28

 • Maderoterapija, kavitacija + termo pakovanje
 • Paket od 5 tretmana
 • Kombinacija tretmana - smanjenje obima i uklanjanje celulita
 • Salon Beauty Quenn M&M na Vračaru

Maderoterapija je poseban vid anticelulit masaže, koja se izvodi specijalno dizajniranim drvenim oklagijama, rolerima i kupama! U osnovi ove anticelulit tehnike je stimulacija limfne drenaže, što je prvi i osnovni korak u borbi protiv upornog celulita na nogama i bedrima. A gde god stimulišemo limfnu drenažu, kao poželjan efekat osim estetskog imamo i kompletnu detoksikaciju i relaksaciju celog organizma!
 
Anticelulit masaža oklagijama, preporučuje se svima koji žele da se oslobode celulita na nogama i bedrima, a koji od svih anticelulitnih tehnika najviše veruju masažama. Maderoterapijom se, za razliku od klasične anticelulit masaže, mnogo lakše i brže postižu rezultati. Terapeuti koji su imali priliku da primenjuju i je jednu i drugu metodu, kažu da je očekivani učinak masaže oklagijama, makar duplo bolji od uobičajene anticelulit masaže! O efektima na celokupno zdravlje da i ne govorimo. Dobra limfna drenaža, jednako je dobar detox celog tela i uravnoteženo funkcionisanje imunog sistema!
 
Bolna osetljivost tokom i nakon prvih nekoliko tretmana je moguća, kao i kod klasične anticelulit masaže! Neke osobe na tretmanu samo uživaju, a neke osećaju nelagodnost dok se prelazi preko delova koji su ozbiljno zahvaćeni celulitom.
 
Ultrazvučna kavitacija je neinvazivna, nehiruška metoda parcijalnog uklanjanja masnog tkiva i celulita ultrazvukom. Predstavlja alternativu hiruškoj liposukciji.
Na ovaj način se pokreće lipoliza u potkožnom masnom tkivu. Sonde za kavitaciju rade na niskofrekventnom ultrazvuku (28-32 kHz). Ultrazvuk je zvuk čija je frekvenca iznad gornje granice čujnosti za ljudsko uho, a koja iznosi 20 kHz i više. Talasi određene frekvence (gore navedene vrednosti) deluju isključivo na masne ćelije,ćelijske membrane masnih ćelija pucaju,enzimi prisutni u međućelijskim prostorima razgrađuju oslobođene masti i limfni sistem ih dalje odnosi i eliminiše.
 
Efekti: Tretmani su jako prijatni, bezbolni i daju sigurne rezultate (redukcija lokalnog masnog tkiva,smanjenje celulita,poboljšanje kvaliteta kože i potkožnog vezivnog tkiva). Da  bi rezultati bili efikasni potrebno je uključiti fizičku aktivnost i nakon tretmana potrebno je uneti oko 2l tečnosti u organizam.
 
U salonu lepote BEAUTY QUEEN M&M možete dobiti usluge trajne epilacije i tretmana lica. U prijatnom ambijentu salona dočekaće Vas ljubazno i stručno osoblje, a sve vrste usluga vrši strukovni estetičar-kozmetičar i medicinska sestra.
Iz salona poručuju: "Prepustite se i Vi i uživajte u svakom trenutku provedenom kod nas. Dobro došli u salon lepote Beauty Queen M&M!"

Beauty Queen M&M

Sinđelićeva 25, I sprat, stan 6,
Beograd, Srbija

facebook.com/BeautyQueenMiM/

Dodatno predlažemo i...