Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

5 maderoterapija, 5 ultrazvučnih kavitacija i 5 krio pakovanja!

Paket za uklanjanje celulita i masnih naslaga za 1.990 din

  • VREDNOST9,000 din
  • POPUST78%
  • UŠTEDA7010 din
 • 1990 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 22

 • Maderoterapija, kavitacija + termo pakovanje
 • Paket od 5 tretmana
 • Kombinacija tretmana za smanjenje obima i uklanjanje celulita
 • Salon Beauty Quenn M&M na Vračaru

Maderoterapija je poseban vid anticelulit masaže, koja se izvodi specijalno dizajniranim drvenim oklagijama, rolerima i kupama! U osnovi ove anticelulit tehnike je stimulacija limfne drenaže, što je prvi i osnovni korak u borbi protiv upornog celulita na nogama i bedrima. A gde god stimulišemo limfnu drenažu, kao poželjan efekat osim estetskog imamo i kompletnu detoksikaciju i relaksaciju celog organizma!
 
Anticelulit masaža oklagijama, preporučuje se svima koji žele da se oslobode celulita na nogama i bedrima, a koji od svih anticelulitnih tehnika najviše veruju masažama. Maderoterapijom se, za razliku od klasične anticelulit masaže, mnogo lakše i brže postižu rezultati. Terapeuti koji su imali priliku da primenjuju i je jednu i drugu metodu, kažu da je očekivani učinak masaže oklagijama, makar duplo bolji od uobičajene anticelulit masaže! O efektima na celokupno zdravlje da i ne govorimo. Dobra limfna drenaža, jednako je dobar detox celog tela i uravnoteženo funkcionisanje imunog sistema!
 
Bolna osetljivost tokom i nakon prvih nekoliko tretmana je moguća, kao i kod klasične anticelulit masaže! Neke osobe na tretmanu samo uživaju, a neke osećaju nelagodnost dok se prelazi preko delova koji su ozbiljno zahvaćeni celulitom.
 
Ultrazvučna kavitacija je neinvazivna, nehiruška metoda parcijalnog uklanjanja masnog tkiva i celulita ultrazvukom. Predstavlja alternativu hiruškoj liposukciji.
Na ovaj način se pokreće lipoliza u potkožnom masnom tkivu. Sonde za kavitaciju rade na niskofrekventnom ultrazvuku (28-32 kHz). Ultrazvuk je zvuk čija je frekvenca iznad gornje granice čujnosti za ljudsko uho, a koja iznosi 20 kHz i više. Talasi određene frekvence (gore navedene vrednosti) deluju isključivo na masne ćelije,ćelijske membrane masnih ćelija pucaju,enzimi prisutni u međućelijskim prostorima razgrađuju oslobođene masti i limfni sistem ih dalje odnosi i eliminiše.
 
Efekti: Tretmani su jako prijatni, bezbolni i daju sigurne rezultate (redukcija lokalnog masnog tkiva,smanjenje celulita,poboljšanje kvaliteta kože i potkožnog vezivnog tkiva). Da  bi rezultati bili efikasni potrebno je uključiti fizičku aktivnost i nakon tretmana potrebno je uneti oko 2l tečnosti u organizam.
 
U salonu lepote BEAUTY QUEEN M&M možete dobiti usluge trajne epilacije i tretmana lica. U prijatnom ambijentu salona dočekaće Vas ljubazno i stručno osoblje, a sve vrste usluga vrši strukovni estetičar-kozmetičar i medicinska sestra.
Iz salona poručuju: "Prepustite se i Vi i uživajte u svakom trenutku provedenom kod nas. Dobro došli u salon lepote Beauty Queen M&M!"

Beauty Queen M&M

Sinđelićeva 25, I sprat, stan 6,
Beograd, Srbija

facebook.com/BeautyQueenMiM/

Dodatno predlažemo i...