Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

10 elektrostimulacija sa body wrap pakovanjem!

Paket tretmana za mršavljenje i zatezanje Studiju za negu lica i tela Hedona

  • VREDNOST10,000 din
  • POPUST86%
  • UŠTEDA8550 din
 • 1450 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 8

 • 10 elektrostimulacija + body wrap pakovanje
 • Zatezanje kože i mišića i redukcija telesne težine
 • Tretman od 30 minuta
 • Rezultati vidljivi nakon nekoliko tretmana

Svima nam je dobro poznat „recept“ za skidanje par kilograma viška – pravilna ishrana i redovni treninzi. Međutim, čak i kada se rešite tih par kilograma viška, neretko se dešava da koža ostane opuštena sa više ili manje celulita. Jedan od najefikasnijih tretmana koji će vam pomoći da rešite upravo taj problem jeste elektrostimulacija mišića.
 
Elektrostimulacijom mišića postižu se odlični rezultati kod zatezanja kože i mišića, redukcije telesne težine, jačanja mišića i to čak i onih koji se drugim metodama gotovo nikada ne aktiviraju.
 
Najveća prednost elektrostimulacije mišića ogleda se u kontrolisanoj lokalnoj redukciji masnog tkiva, tonizaciji mišića i kože, pri čemu se telo oblikuje, a koža postaje napetija i mladjeg izgleda. Trideset minuta elektrostimulacije mišića sa profesionalnim medicinskim aparatom je sasvim dovoljno da vaši mišići na nogama ili stomaku ponovo postanu zategnuti, ojačani i čvrsti.
 
Posebno zadovoljstvo je i u tome što, dok vi ležite i odmarate vaši mišići vredno rade i upumpavaju novu snagu i energuju, a rezultati će biti vidljivi posle samo nekoliko tretmana. 
 
Studio za negu lica i tela Hedona je salon koji ispunjava sve vaše želje, a istovremeno postaje nezaobilazni detalj vaše svakodnevice. Od izuzetno stručnog i ljubaznog tima koji radi u salonu dobićete odgovore na sve vaše nedoumice. „Hedona“ predstavlja mesto gde sklad započinjete uživanjem u bogatoj ponudi usluga koje nude. U širokoj ponudi tretmana vrhunskim svetskim aparatima i preparatima za lice i telo su egzotične masaže, anticelulit masaže i limfne drenaže, kao i kompletni program za oblikovanje tela. U „Hedoni“ ćete pronaći sklad, mir i zadovoljstvo i izaći zadovoljni i kao novi.

Studio za negu lica i tela Hedona

Jurija Gagarina 231, Blok 45, TC Enjub, I sprat, lokal 337,
Beograd, Srbija

www.hedona.rs

Dodatno predlažemo i...