Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Paket briseva za žene i muškarce u Laboratoriji Centar!

Chlamydia,mycoplasma,ureaplasma vaginalni ili uretralni bri

  • VREDNOST3,520 din
  • POPUST59%
  • UŠTEDA2090 din
 • 1430 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 5

 • Brisevi za žene i muškarce
 • Hlamidija, mikoplazma, ureaplazma, vaginalni bris, uretralni bris
 • Na vreme proverite svoje zdravlje
 • Laboratorija Centar u Zemunu

Genitalne infekcije su čest problem kod žena i muškaraca svih uzrastnih dobi. Svaka nelečena i neprepoznata genitalna infekcija može rezultirati ushodnim širenjem bakterija iz donjeg u gornji genitalni trakt, razvojem hroničnih infekcija i nastankom komplikacija u vidu infertiliteta, steriliteta ili vanmaterične trudnoće. Zbog svega navedenog od velikog značaja je pravovremeno otkrivanje i lečenje svih slučajeva ovih infekcija.

Laboratorija Centar je je biohemijska i mikrobiološka laboratorija koja se nalazi na dve lokacije, u centru grada i u centru Zemuna.

Naši prioriteti su preciznost, efikasnost i briga o pacijentima. Laboratorija Centar raspolaže sa najsavremenijom opremom, visokokvalifikovanim stručnim kadrom koji je spreman da odgovori na sve zahteve laboratorijske dijagnostike. U cilju što tačnije dijagnostike i praćenja toka bolesti kao i celokupnog zdravstvenog stanja, pored rutinskih analiza (hematološke, biohemijske, imunohemijske) nudimo i specijalne analize koje nam više govore o metabolizmu i ravnoteži organizma, a u cilju prevencije bolesti i nege zdravlja.

Prva smo privatna laboratorija u Srbiji koja je uvela HPLC tehniku (tečna hromatografija visokih performansi) za mnoge specijalizovane analize. Ovom tehnikom između ostalih analiza, određujemo HbA1c, vitamine D2 i D3, kateholamine, homocistein, hormone, lekove. Analize rađene HPLC tehnikom su poznate po svojoj visokoj preciznosti koju danas u rutini koriste mnoge svetske laboratorije kao „zlatni standard“ u laboratorijskoj dijagnostici. U našem timu imamo kadar sa internacionalnim znanjem i iskustvom što nam obezbeđuje svakodnevnu komunikaciju sa kolegama iz inostranstva.

VISOKOKVALITETAN RAD:
Naš prioritet su visoko kvalitetan rad, preciznost i efikasnost. Tim vrsnih stručnjaka svakodnevno radi na unapređivanju i razvoju naše laboratorije i usluga.

NAJSAVREMENIJA OPREMA:
Laboratorija Centar raspolaže najsavremenijom opremom i visokokvalifikovanim stručnim kadrom koji je spreman da odgovori na sve zahteve laboratorijske dijagnostike.

PODRŠKA PACIJENTIMA:
Kod izdavanja rezultata pružamo svu stručnu podršku vezanu za interpretaciju rezultata. Naši pacijenti uvek mogu da nam se obrate i pitaju za sve nejasnoće vezane za rezultate.

INTERNACIONALNO ISKUSTVO:
Zahvaljujući dugogodišnjoj saradnji sa partnerskim sertifikovanim laboratorijama u Evropi i SAD-u imamo potpunu stručnu podršku kada su u pitanju noviteti u laboratorijskoj dijagnostici. Nastavljamo saradnju sa partnerima i uvodimo retke i specifične analize na srpsko tržište kako bismo pružili mogućnost našim građanima da provere svoje zdravstveno stanje koristeći najsavremenije metode koje se koriste u svim vodećim laboratorijama u svetu.

Laboratorija Centar

Kosovska 6,
Zemun, Srbija

labcentar.rs

Dodatno predlažemo i...