Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Online kursevi francuskog, nemačkog, italijanskog ili španskog jezika!

Naučite željeni jezik tokom 3, 6 ili 12 meseci

  • VREDNOST7,229 din
  • POPUST85%
  • UŠTEDA6130.5 din
 • 1098 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 8

 • Visokokvalitetan multimedijalni materijal
 • Filmovi, foto lekcije, vežbe izgovora,
 • Edukativne igrice, materijal za čitanje i slušanje
 • Vocabulary Recycle System za obnavljanje naučenog gradiva

Pritisnuti brojnim obavezama, pokušavamo na razne načine pronaći motivaciju za učenje stranih jezika. Ali zašto uvek tragati za inspiracijom, umesto za rešenjem koje će učiniti učenje lakšim?

Kreativni tim kompanije Funmedia razmenjivao je ideje tragajući za pravom. Uskoro se ispostavilo da sve što je potrebno jeste stvaranje inovativne metode koja pretvara proces učenja u zabavu! Zato su se odlučili da se odalje od tradicionalnog metoda učenja koje podrazumeva sate i sate sedenja za stolom uz uobičajene lekcije i zamorne vežbe. Kada koristite moderna sredstva, učenje postaje zadovoljstvo, a rezultati su brzo vidljiviji!

Šta je Funmedia tim stvorio? Njihov je glavni cilj učiniti proces učenja laganim i ugodnim. U tu je svrhu tim lingvista, izvornih govornika i predavača jezika pomoću različitih programa pripremio inovativne kurseve za učenje stranih jezika. Svi kursevi se temelje na metodi 123Method koja je ostvarila uspeh u 33 zemlje!

Glavni postulat autora metode 123Method bio je najbrže i najefikasnije učenje koje obuhvata velik broj multimedijalnih i interaktivnih edukativnih vežbi. Karakteristično obeležje 123Methode je uranjanje u strani jezik, s kojim dobijate sposobnost razmišljanja na stranom jeziku. Cilj je stimulisati rad različitih vrsta inteligencija kod učenika: kinestetička, vizualna, verbalna, logička i intrapersonalna.

Šta kurseve 123 čini posebnim?

Nudi vam se atraktivna forma učenja, sa bilo kog maesta i u bilo koje vreme. Materijal za učenje vam je prezentovan na mobilan i multimedijalan način. U kursevima ćete naći bazu interaktivnih zadataka i visokokvalitetan multimedijalni materijal, kao što su: filmovi; foto lekcije; vežbe izgovora; edukativne igrice; materijal za čitanje i slušanje; specijalni Vocabulary Recycle System pomoću kog ćete obnavljati nove naučene veštine; opsežan ilustrirani rečnik s izgovorom; gramatička objašnjenja; dijaloge; diktate; listu novih reči u formatu spremnom za printanje.

Tokom čitavog kursa društvo će vam praviti izvorni govornici, koji će vas ne samo učiti govoriti, nego i razmišljati na stranom jeziku!

S današnjom ponudom možete odabrati kurseve nemačkog, francuskog, italijanskog ili španskog sa neograničenim pristupom u trajanju od 3, 6 ili 12 mesecii!

Za kurs su vam potrebni samo internet veza, slušalice, mikrofon i motivacija! Ako tečaj savladate sa više od 80% tačnosti, dobijate sertifikat koji potvrđuje znanje stranog jezika na određenom CEFR levelu (Common European Framework of Reference for Languages)!

Uz FunMedia tečajeve, učenje postaje zabavno!

Fun Media

www.fun-media.com

Dodatno predlažemo i...