Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Online kurs engleskog jezika!

Naučite engleski tokom 3 meseca

  • VREDNOST10,650 din
  • POPUST92%
  • UŠTEDA9798 din
 • 852 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 5

 • Početni kurs engleskog jezika
 • Kurs traje tri meseca
 • Učite iz udobnosti svog doma
 • Kurs počinje 1. avgusta 2021

POHAĐAJTE POČETNI KURS ENGLESKOG JEZIKA U NAŠOJ ŠKOLI!

Samo ste na nekoliko koraka od toga da postanete ekspert u poznavanju engleskog jezika. Učenje ne mora da bude dosadan i zahtevan proces. Možete savladati jezik i na zabavan način, a opet naučiti sve što je potrebno da progovorite i počnete da koristite jezik u poslu ili na putovanju.

Ukoliko ste probali sve moguće načine učenja engleskog jezika, kao što su kursevi u školama jezika, privatni časovi, samostalno nalaženje materijala na internetu itd. i ako vam sve to nije uspelo i nije dalo željene rezultate, evo prilike da probate nešto novo i revolucionarno.

Učite iz udobnosti svog doma, u terminima kada vi to želite, onoliko koliko želite ili možete, bez pritisaka i stresa da ćete propustiti zakazani čas, koji ste vi platili. Organizujte svoje vreme učenja sami. Prelazite lekcije koliko god puta vi želite, ponavljajte gramatička vežbanja onoliko puta koliko želite, dok ne uradite tačno. Uz sve to na raspologanju vam je pomoć profesora 24 sata, 7 dana u nedelji. Dobijate i besplatne radionice koje se održavaju dvonedeljno kako biste naučili više ili razjasnili neke nedoumice. Dobićete i priliku da progovorite engleski jezik na radionicama, uz interakciju sa drugim učenicima. Prisustvo na radionicama nije obavezno, ali je poželjno. 

Lekcije su zvučne tako da vam omogućavaju da čujete izvorni engleski jezik. Posle svake lekcije dobijate pitanja koja vam pomažu da proverite koliko ste shvatili. Uvek se možete vratiti na lekciju i preslušati ili pročitati je ponovo. Svaki modul sadrži i gramatiku sa pratećim vežbanjima. Vežbanja nisu suvoparna i dosadna, a imate i ponudu mnoštva igrica kroz koje, na zabavan način, proveravate svoje stečeno znanje. 

Početni kurs engleskog jezika traje 3 meseca. Počinje 1. avgusta 2021. Pre poćetka kursa, profesor će održati kratak sastanak sa učenicima online i objasniti kako se koristi platforma. 

S obzirom da nam je cilj kvalitet i zadovoljstvo učenika, broj polaznika je ograničen. Prijavite se što pre kako biste rezervisali svoje mesto. 

Ukoliko vam se dopada sve ono što ćete dobiti u našoj školi onda su ovi kursevi su pravi izbor za vas!!!

Fun English Effective Learning

funenglishlearn.com/site/

Dodatno predlažemo i...