Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Tretman akupunkturnog odvikavanja od pušenja!

Odvikavanje od pušenja akupunkturom u ordinaciji DR SEKULIĆ!

  • VREDNOST3,600 din
  • POPUST59%
  • UŠTEDA2110 din
 • 1490 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 5

 • Odvikavanje od pušenja
 • Tretman akupunkture od 30 minuta
 • Bezbedna metoda lečenja
 • Za pun efekat potrebno je 6 tretmana

Duvanski dim sadrži preko 4000 različitih sastojaka. Najpoznatiji od njih, nikotin, stvara zavisnost. 
 
Poznato je da pušenje znatno povećava rizik od mnogih bolesti, a posebno od bolesti srca i krvnih sudova. Takođe, smatra se da je pušenje glavni faktor rizika za razvoj raka usne šupljine, grla, jednjaka i pluća. Pušenje, takođe, povećava rizik za nastajanje neplodnosti.
 
Da li su to dovoljni razlozi da kažete zbogom cigaretama?
 
Odvikavanje od pušenja uz pomoć akupunkture je prirodan način i siguran metod, bez neželjenih efekata. Što je veoma važno, ne unosimo u organizam nikakve hemijske supstance da bismo postigli željeni efekat.
 
Delovanjem na određene centre stimuliše se lučenje endorfina, hormona koji izaziva osećaj zadovoljstva u našem telu. Tokom procesa odvikavanja od pušenja, pomoću akupunkture, ne dolazi do kriza ni pojačane nervoze. Nakon nedelju dana od prestanka pušenja, čula, naročito čulo ukusa, postaju osetljivija, dok se posle godinu dana znatno smanjuje rizik od kardio-vaskularnih bolesti, kao što su šlog i infarkt.
 
Akupunktura je deo kineske tradicionalne medicine i zasniva se na temeljima drevne kineske filozofije. Akupunktura kao metoda lečenja datira još od 2.800. godine pre nove ere. Kineski car Huang Ti, kao prvi učitelj ove metode, pominje se kao prvi autor knjige primene akupukture. Akupunktura se primenjuje u zemljama Dalekog istoka.
 
Osim Kine, primenjuje se i u Japanu već više od hiljadu godina. Akupunktura se zasniva na lečenju pomoću igala kojima se stimulišu tzv. akupunkturne tačke koje su raspoređene duž celog tela i čijom stimulacijom se telo dovodi u balans. Akupunktura je potpuno bezbedna metoda lečenja i primenjuje se kod oba pola, svih starosnih doba.
 
Porodični doktori Sekulić (dr med. Jovan Ž. Sekulić, dr med. Vesna R. Sekulić) brinu o vašem ličnom i zdravlju cele porodice. Za svoj primarni zadatak smatraju preventivu. Svoje pacijente vode putem aktivnog zdravlja, naravno uz saradnju njih samih. Ukoliko ipak dođe do bolesti, lečenje se odvija putem zapadne medicine i akupunkturom kojom se bave više od trideset godina, a jedini su lekari kod nas koji su pisali naučno-istraživački rad iz domena akupunkture pod okriljem Medicinskog fakulteta u Beogradu.
 
Kod njih možete obaviti: pregled, dijagnostiku energetskih potencijala, konsultacije, ali ih možete zvati za kućno lečenje i merenje štetnih zračenja u vašem domu. Sa velikim uspehom leče: gojaznost (za vreme 10-odnevnog tretmana možete oslabiti od 3 do 5kg), celulit, bolesti kičme, reumatska oboljenja, alergije, astmu, migrenu, sterilitet, iscrpljenost, kao i mnoga druga stanja i bolesti.

Centar celokupne i specijalne medicine Dr Sekulić

Požeška 36,
Beograd, Srbija

www.drsekulic.com

Dodatno predlažemo i...