Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Sarajevo: Nova godina, 300din i 40€, 1 noćenje sa doručkom i prevoz!

Novogodišnje putovanje u Sarajevo 02.01.

 • Super cena
 • 300 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 12

02.01.2020    1

 • Sarajevo: 1 noćenje sa doručkom
 • Fakultativno izlet do Mostara
 • Autobuski prevoz i pratnja vodiča
 • Polazak: 02.01. - 04.01.2020.

Sarajevo je glavni grad Bosne i Hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar. Uz nekoliko nacionalnih i gradskih pozorišnih kuća, muzeja i kulturnih institucija, Sarajevo je i važno mesto na kulturnoj mapi ovog dela evropskog kontinenta. Svake je godine grad na reci Miljacki domaćin niza kulturnih festivala međunarodnog karaktera, među kojima su najznačajniji: Sarajevski filmski festival (SFF), Sarajevski jazz festival, letni kulturni festival “Baščaršijske noći”, teatarski festival novih produkcija “MESS”, “Sarajevska zima” i Svetski televizijski festival orijentalne muzike. Sarajevo - Olimpijski grad i grad kojeg nazivaju evropskim Jerusalimom. Duh zapada i istoka. Ljudi vrlo rado odlaze u ovaj grad, jer nudi jedinstvenu kulturnu baštinu. Čarobni grad u kojem ćete naučiti da malo zastanete, zaboravite na prebrzi tempo života, popijete i pojedete lagano, uživajući u kafi i sarajevskim ćevapima, pitama ispod sača, baklavama...

Program putovanja:

1. Dan 02.01.2019. - Beograd

Sastanak putnika oko 23.45 časova. Noćna vožnja autobusom kroz Srbiju prema Sarajevu sa usputnim pauzama radi odmora.

2. Dan 03.01.2019. - Sarajevo

Dolazak u Sarajevo u jutarnjim časovima. Obilazak grada uz pratnju vodiča: Baščaršija, mostovi na Miljacki, Alipašino polje, Grbavica, Marijin dvor, Skenderija, Narodno pozorište, Gradska većnica, Inat kuća,Trg Sebilj, Kazandžiluk ulica, Baščaršijska džamija iz XVI veka, Pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Fakultativni odlazak na Vrela Bosne. Po povratku u grad smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3. Dan 04.01.2018. - Sarajevo - Mostar - Beograd

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti – fakultativno odlazak u Mostar. Obilazak grada (stari most, kriva ćuprija, kujundžiluk-stara čaršija, tursko kupatilo…) Slobodno vreme. Povratak u Sarajevo i nastavak putovanja ka Beogradu. Dolazak na mesto polaska oko ponoći.

U cenu aranžmana su uračunati:

 • prevoz turističkim autobusom na datoj relaciji (AC, CD-DVD oprema),
 • smeštaj u hotelu Saraj 3 * u gradu ,1 noćenje sa doručkom (doručak-švedski sto),
 • smeštaj u 1/2, 1/2+1, 1/3 klasičnim sobama, (svaka soba sadži: kupatilo-tuš/wc, telefon i TV),
 • vodič
 • agencijske usluge

U cenu aranžmana nisu uračunati:

 • fakultativni programi
  - Vrelo Bosne 5 eur (sa uračunatom ulaznicom)
  - izlet do Mostara 20 eur
 • doplata za 1/1 sobu – 15 €
 • individualni troškovi
 • medjunarodno putno osiguranje - 260 din.

FAKULTATIVNI IZLETI: Izleti se organizuju u saradnji sa lokalnim partnerom. Cene izleta su podložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika, a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije…

Hotel 3* Hotel Saraj je udaljen samo 250 metara od Bašcaršije. Hotel Saraj raspolaže sa 140 komfornih soba, (cca 350 kreveta), wellness & spa centrom, 6 konferencijskih multimedijalno opremljenih sala kapaciteta 10 – 600 mjesta, restoranima za sve vrste svecanosti poput prijema, banketa, svadbenih veselja i drugih razlicitih vrsta proslava. Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola.

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja jer svojim potpisom na Ugovor dajete i saglasnost o tome da ste sa istima u potpunosti upoznati i saglasni. ONLINE rezervacija se smatra ugovorom. Slanjem svojim podataka prihvatate Opste uslove putovanja agencije Lavli travel koje možete pogledati ovde.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora Lavli Travel, licenca OTP 10/2013.

Cenovnik br. 1 od 15.10.2018.god.

Lavli Travel

Budimska 7,
Beograd, Srbija

www.lavli.rs

Dodatno predlažemo i...