Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Beč: 290din i 39€, za doček Nove godine i prevoz!

Novogodišnje putovanje u Beč 30.12.

 • Super cena
 • 290 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 7

30.12.2018    1

 • Doček Nove godine u Beču
 • Autobuski prevoz
 • Pratnja vodiča
 • Polazak: 30.12.

Beč je jedna od najstarijih metropola u srcu Evrope, carski grad i mesto ukrštanja raznih kultura i uticaja. Jedno je od najomiljenijih evropskih odredišta turista iz čitavog sveta pa se sa pravom može reći za Beč da je pravi poliglota. Sa svojim arhitektonskim i kulturnim nasleđem, svojim šarmom i raskoši može stati rame uz rame sa Parizom i Rimom. Beč nosi i epitet muzičke prestonice sveta u kojoj su živeli i stvarali kompozitori - Mocart i Betoven, kao i epitet jednog od najznačajnijih kulturnih centara starog kontinenta. Katedrala Sv. Stefana u kojoj se i venčao čuveni kompozitor Mocart, veličanstveni spomenici na Ringu, vrtovi palate Belvedere, dvorac Schönbrunn, Mariahilfer ili Kärtner Strasse su samo deo znamenitosti koje ovaj grad može da ponudi. Demel, nekadašnja poslastičarnica carske porodice, važi za jednu od najpoznatijih i najboljih poslastičarnica na svetu. Sacher torta je neizbežna stavka pri izboru brojnih poslastica. Angenehm!

OBILASCI: Beč - Dunavski toranj - Prater
PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan 30.12.2018. nedelja PANČEVO, BEOGRAD, NOVI SAD
Polazak iz Panceva oko 20:00 čas sa parkinga trznog centra Aviv, iz Beograda oko 21cas sa parkinga Sava Centra i iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive oko 22:00 časa (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa).. Noćna vožnja kroz Mađarsku prema Beču.

2. dan 31.12.2018. ponedeljak BEČ - DUNAVSKI TORANJ - PRATER
Ulazak u Austriju u jutarnjim časovima. Po dolasku u Beč panoramski obilazak grada: dvorac Belvedere, Opera, zimska rezidencija Habsburgovaca – Hofburg, Trg Marije Terezije, Parlament, Gradska kuća, jevrejska četvrt, zabavni park Prater, Hundertvaser, novi deo grada Uno-city, dunavski toranj... i šetnja kroz prvi becirk – Stefanova katedrala, Stefanov trg i Kertner ulica. Mogućnost fakultativne posete Dunavskog tornja sa kojeg se pruža nezaboravna panorama Beča i Dunava. Nakon posete Dunavskog tornja, mogućnost fakultativnog odlaska u Prater – najpoznatiji austrijski zabavni park. U Prateru možete posetiti brojne atrakcije – muzej Madam Tiso, Planetarium, Praterturm, simbol Pratera - Rizenrad...DOČEK NOVE 2019. GODINE.

3. dan 01.01.2019. utorak BEČ - NOVI SAD - BEOGRAD - PANČEVO
U ranim jutarnjim časovima (oko 02:30 časova) polazak za Novi Sad,Beograd,Pancevo. Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom)
 • obilaske prema programu (Beč – panorama grada)
 • troškove organizacije i vođenja aranžmana
 • usluge licenciranog pratioca grupe

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji,osigurana suma je 35.000€) – 4 € (osobe od 18 – 69 god.), 2 € ( deca od 0 meseci – 17,99 god.), 8 € (osobe od 70 - 84 god.)
 • osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Plaća se u iznosu od 2% od ukupne cene aranžmana.
 • Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama, ili putem telefona.
 • ulaznice i fakultativne izlete

Organizator putovanja je Turistička agencija Travelcard, licenca licenca OTP br. 44/2017. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja. Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima
Cenovnik za Beč (Doček Nove 2019.godine)

TravelCard

Majora Zorana Radosavljevica 199,
Beograd, Srbija

www.travelcard.rs

Dodatno predlažemo i...