Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Kopaonik: Noćenje za dve ili više osoba u apartmanima Župa!

Provedite odmor na Kopaoniku

 • Super cena
 • 3120 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 30

 • Noćenje u samom srcu Kopaonika
 • Odmorite se u ugodnim apartmanima
 • Postoji mogućnost doplate za polupansion
 • Noćenje za dve ili više osoba

Provedite dane na Kopaoniku!

Kopaonik (poznat i kao Srebrna planina) je najveći planinski masiv u Srbiji koji se pruža od severozapada ka jugoistoku dužinom od oko 75 km, dosežući u srednjem delu širinu od oko 40 km. Jedan njegov deo je zaštićena zona pod imenom Nacionalni park Kopaonik u okviru koga postoji veći broj zaštićenih prirodnih celina, a na njemu se nalazi i najveći skijaški centar u Srbiji.

Njegov najviši vrh je Pančićev vrh sa 2017m da tako je . na kome se nalazi mauzolej čuvenog srpskog prirodnjaka po kome je dobio ime, oko koga se nalazi baza vojske Srbije. Zahvaljujući razvijenom turističkom centru sa savremenim hotelima i pratećim objektima, Kopaonik predstavlja jednu od najpopularnijih turističkih destinacija u Srbiji.

Lokacija

Konačište Župa Kopaonik se nalazi u samom srcu Kopaonika.

Restoran

Osim prijatnog ambijenta, nudimo Vam odabrane nacionalnie i internacionalne specijalitete sa pažljivo biranim tradicionalnim kulinarskim elementima sa ovih prostora.

Apartmani

Savremeno dizajniran elegantan nameštaj, protkan nitima planinskog ambijenta nudi iskustvo modernog smeštaja i predstavlja spoj tradicije i novog doba. U prelepom pogledu na guste smrčeve šume, možete uživati sa sopstvene terase uz jutarnju kafu udahnuti svež Kopaonički vazduh i dopustiti da sva Vaša čula budu zadovoljena.
Svojim ambijentom apartmani su u potpunosti prilagođeni kako aktivnom tako i pasivnom odmoru poslovnih ljudi, sportista, rekreativaca i porodica.

Svi apartmani su opremljeni:

 • LCD sa kablovskom televizijom,
 • besplatnom Wi-Fi konekcijom

Wellness & Spa centar

Wellness & Spa centar je uređen u orijentalno mističnom stilu i omogućava potpuno opuštanje i misaono odvajanje od svakodnevnog stresa. U našoj Oazi mira Vam nudimo mogućnost da poboljšate kvalitet života i vratite fizičku formu.

Besplatno!

Bežični internet koji je dostupan u čitavom smeštajnom objektu.

Utisci gostiju:

Oduševljena!!! Mir! Smestaj odličan! Staza blizu! Preporuka i za porodice sa decom! Eto nas opet sa prvim snegom! Dragana

Dodatno predlažemo i...