Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Neum i Sarajevo: 200din i 52€, noćenje sa doručkom i prevoz!

Obilazak bisera Jadrana Neuma i Sarajeva, sa jednim noćenjem i autobuskim prevozom

 • Super cena
 • 200 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 6

 • Neum - biser Jadrana
 • Noćenje sa doručkom u Sarajevu
 • Autobuski prevoz i pratnja vodiča
 • Termini do septembra

Neum jedini primorski turistički centar Bosne i Hercegovine. Nalazi se na najjužnijem delu Jadranske obale. Neum je grad i jedina opština na Jandranskom moru, smešten na krševitoj morskoj obali. Neum je odlično odredište za povoljan odmor, uz zabavu i sunce. Neum odlikuju peščane plaže, čisto more. Poreklo naziva Neuma znači „ neori“ -novi ,naziv Neuense se prvi put pojavio početkom 6. veka n.e. Naime, veliki deo priobalja Neuma je bogat arheološkim nalazištima, koja obogaćuju turističku ponudu.

Sarajevo je glavni grad Bosne i Hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar. Uz nekoliko nacionalnih i gradskih pozorišnih kuća, muzeja i kulturnih institucija, Sarajevo je važno mesto na kulturnoj mapi ovog dela evropskog kontinenta. Svake je godine grad, na reci Miljacki, domaćin niza kulturnih festivala međunarodnog karaktera, među kojima su najznačajniji: Sarajevski filmski festival (SFF), Sarajevski jazz festival, letnji kulturni festival “Baščaršijske noći”, teatarski festival novih produkcija “MESS”, “Sarajevska zima” i Svetski televizijski festival orijentalne muzike. Sarajevo, olimpijski grad, još nazivaju i evropskim Jerusalimom. Ljudi vrlo rado odlaze u ovaj grad, jer nudi jedinstvenu kulturnu baštinu, duh zapada i istoka. Čarobni grad u kojem ćete naučiti da malo zastanete, zaboravite na prebrzi tempo života, da lagano ispijete kafu i uživate u sarajevskim ćevapima.

Plan putovanja:

1.DAN - Beograd

Polazak oko 21:00 h sa parkinga kod Starog Sajmišta, u blizini Sava Centra. Noćna vožnja autobusom kroz Srbiju preko Sarajeva, Mostara sa usputnim pauzama radi odmora i osveženja.

2. DAN – Neum- Sarajevo

Dolazak u Neum u jutarnjim časovima. Celodnevno kupanje, sunčanje i odmor. U kasnim popodnevnim satima polazak za Sarajevo. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3. DAN - Sarajevo – Beograd

Doručak. Napuštanje soba. Slobodno vreme. Fakultativno obilazak grada uz pratnju vodiča: Baščaršija, mostovi na Miljacki, Alipašino polje, Grbavica, Marijin dvor, Skenderija, Narodno pozorište, Gradska većnica, Inat kuća,Trg Sebilj, Kazandžiluk ulica, Baščaršijska džamija iz XVI veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Nako toga,fakultativni izlet- Vrelo Bosne. Povratak u Sarajvo i nastavak putovanja ka Srbiji. Dolazak na mesto polaska oko ponoći.

U cenu aranžmana su uračunati:

 • prevoz turističkim autobusom - 16 do 90 sedišta, na datoj relaciji (AC, CD-DVD oprema),
 • smeštaj u gradu, u hotelu 3 *-1 noćenje sa doručkom (doručak-švedski sto)
 • smeštaj u 1/2 i ½+1 1/3+1 klasičnim sobama, (svaka soba sadrži: kupatilo-tuš/wc, telefon i TV),
 • turistički pratilac tokom putovanja,
 • agencijske usluge

U cenu aranžmana nisu uračunati:

 • fakultativni obilazak Sarajeva 5 €
 • fakultativni izlet do vrela Bosne 5 €
 • boravišna taksa 2,5 marke (oko 1.50 €)
 • doplata za 1/1 sobu – 10 €
 • individualni troškovi,
 • zdravstveno osiguranje + Covid 19 - 540,00 din

FAKULTATIVNI IZLETI: Izleti se organizuju u saradnji sa lokalnim partnerom. Cene izleta su podložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika, a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije…

OPIS I LOKACIJA HOTELA: Hotel 3* (Saraj, , ...) se nalazi u širem centru grada na liniji gradskog prevoza. Sobe sa TWC, 1/2 i 1/2 + 1. Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola. Ime hotela biće poznato 7 dana pred putovanje.

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja jer svojim potpisom na Ugovor dajete i saglasnost o tome da ste sa istima u potpunosti upoznati i saglasni. ONLINE rezervacija se smatra ugovorom. Slanjem svojim podataka prihvatate Opste uslove putovanja agencije Lavli travel koje možete pogledati ovde.

Sastavni deo ovog programa i cenovnika su Opšti uslovi Organizatora putovanja Lavli travel D.o.o. od 15.01.2021.

Licenca OTP 5/2021, kategorije A 10 od 26.01.2021.
Cenovnik br.1 od 24.06.2021.
EVP-020/2020

Lavli Travel

Budimska 7,
Beograd, Srbija

www.lavli.rs

Dodatno predlažemo i...