Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Multislajsni skener regije po izboru!

Skener glave ili kičme ili pluća bez kontrasta

  • Super cena
  • 7950 din
  • rasprodato!
    Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 6

  • Multislajsni skener
  • Regije po izboru bez kontrasta
  • Skener glave ili kičme ili pluća  
  • Dijagnostički centar Balkan Medik

Kardiološki pregled je bezbolan i nije potrebna nikakva specijalna priprema. Uobičajeno se koristi stetoskop, tenziometar, EKG aparat. Pregled traje prosečno 30 minuta. Uzimanje podataka o postojećim tegobama i smetnjama (anamneza). Ličnu i porodičnu anamnezu. Kardiološki pregled. Završno mišljenje i utvrđivanje terapije. Dopunska dijagnostika.

Ultrazvučna dijagnostika: Ultrazvuk je neinvazivna i potpuni bezbedna dijagnostička metoda, čijom se primenom proverava zdravstveno stanje organizma. Ovom jednostavnom metodom može se otkriti veliki broj oboljenja ili otkloniti sumnja na ista. Ovo je polazna tačka posle koje se pacijent može uputiti na dalje pretrage. Ponuda obuhvata kardiološki pregled, ultrazvuk srca i ultrazvuk štitaste žlezde.

Dijagnostički centar Balkan Medic

Dijagnostički centar Balkan Medic je osnovan sa ciljem da pruži najbolju uslugu i dijagnostiku. Nalazi se u srcu Beograda, na Dorćolu. Svakog radnog dana i subote, tu je ljubazno osoblje i stručni tim lekara, spreman da u svakom trenutku najefikasnije odgovori na sve zahteve. U tome pomaže kvalitet medicinskih usluga, znanje i najmodernija oprema gde je partner kompanija Visaris. Nakon dugogodišnje prakse, iskustva, znanja i reputacije stečene u najvećim državnim ustanovama, rešili su da to pretoče u privatnu praksu i svim dosadašnjim korisnicima pruže još kvalitetniju uslugu i negu. Fokusirani su na svakog pacijenta, pre svega ljudski, a zatim i profesionalno.

 

Dijagnostički centar Balkan Medic

Rige od Fere 22,
Beograd, Srbija

balkanmedic.rs

Dodatno predlažemo i...