Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Multislajsni skener regije po izboru u Dijagnostičkom centru Zemun!

MSCT skener sa kontrastom regije po izboru (abdomen, karlica, grudni koš, glava) + CD, film i opis doktora

  • Super cena
  • 9950 din
  • rasprodato!
    Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 2

  • Multislajsni skener sa kontrastom regije po izboru
  • Abdomen, karlica, grudni koš ili glava
  • CD, film i opis doktora
  • Obavezno zakazivanje termina

KOMPJUTERIZOVANA TOMOGRAFIJA - CT
ŠTA JE SKENER (CT):

Komjuterizovana tomografija (CT) je metoda pregleda koja koristi rendgenske zrake u kombinaciji sa digitalnim detektorima i najnovijim komjuterskim tehnologijama da bi se dobile detaljne slike bilo kog dela tela. Najnoviji multislajsni aparati pružaju 3D prikaz pluća, abdominalnih organa, kostiju i bilo kog dela tela, a uz primenu kontrastnog sredstva vrlo precizan prikaz krvnih sudova bilo koje regije tela i to za kratko vreme uz male doze zračenja.

KAKO SE PRIPREMITI ZA CT PREGLED:

Pre samog pregleda osoblje DC Zemun-a daće Vam upitnik koji je potrebno da popunite kako bismo potvrdili da ste odgovarajući kanditat za pregled. Za većinu pregleda na CT aparatu potrebna je primena kontrastnog sredstva, a u tom slučaju, za sve pacijente, neophodno je da imate biohemijske nalaze - ureu i kreatinin, dok za pacijente koji boluju od diabetesa potrebna je posebna priprema. S obzirom na gore navedeno zamolili bi Vas da dođete u naš centar 10 minuta pre zakazanog termina.

ŠTA MOŽETE OČEKIVATI TOKOM CT PREGLEDA:

Pregled je bezbolan.

Najčešće traje između 10 i 15 minuta.
Pacijent leži (najčešće na leđima).
Potrebno je da pacijent lezi što mirnije moguće.
Tokom pregleda ponekad je potrebno kratkorajno zadrzavanje daha.

DA LI JE CT PREGLED BEZBEDAN PO VAŠE ZDRAVLJE:

CT pregled podrazumeva korišćenje jonizujućeg zračenja. Lekar koji šalje pacijenta na CT pregled procenjuje rizik povezan sa zračenjem u odnosu na korist koju dobija sa informacijama od CT pregleda. Pregled ne bi smeo da se sprovodi kod trudnica, te ukoliko ste trudni lil postoji mogućnost da ste trudni o tome obavezno obavestite naše osoblje. Kod populacije mlađe od 18 godina ukoliko postoji mogućnost bolje je obaviti pregled na aparatu za magnetnu rezonancu - MR.

KOJI SE APARAT KORISTI U DC ZEMUN:

U DC Zemun-u korsiti se multislajsni skener koji omogućava brz pregled uz malu dozu zračenja.

KAKO PREUZETI NALAZE:

Lično (najčešće su gotovi do pola sata nakon završetka pregleda) ili E-mailom.

Dijagnostički Centar Zemun:

Brinući o Vašem Zdravlju prethodnih 16 godina i uvažavajuči sve Vaše realne potrebe u prevenciji i dijagnostici bolesti, Dijagnostički Centar Zemun je angažovao ekipu vrhunskih medicinskih stručnjaka i nabavio novu medicinsku opremu, čime je omogućio proširenje broja i vrsta dijagnostičkih procedura.

Uz proverenu ekipu radiologa iz oblasti CT, MR i Ultrazvučne dijagnostike i subspecijalista iz oblasti neurologije, kardiologije, urologije i pulmologije, koji koriste najsavremenije dijagnostičke uređaje, spremni smo da na najbolji način omogućimo dobijanje pravovremene i tačne dijagnoze.

Dugogodišnji kvalitetan rad, permanentno ulaganje u kvalitet stručnog tima i korišćenje najnovijih naučnih i tehnoloških dostignuća je omogućio da specijalistička ordinacija iz oblasti radiološke dijagnostike preraste u zdravstvenu ustanovu – specijalnu bolnicu za neurologiju. Dakle, spojili smo poslednju reč medicinske tehnike, adekvatan prostor, obučene eksperte i ostvarili uslove evropske medicine.

Dijagnostički Centar Zemun

Tošin bunar 6,
Beograd, Srbija

www.dc-zemun.com

Dodatno predlažemo i...