Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Tretman multipolarne kavitacije i limfna drenaža!

Savršeno efikasan tretman uklanjanja masnih naslaga u Anahata centru na Vračaru

  • VREDNOST3,500 din
  • POPUST51%
  • UŠTEDA1800 din
 • 1700 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 7

 • Multipolarna kavitacija
 • Kavitacija i linfna drenaža
 • Neinvazivni i bezbolan tretman

Multipolarna kavitacija je jedan od najefikasniji postupak za uklanjanje masnog tkiva na različitim delovima tela, a pripada grupi tehnološki najboljih neinvazivnih metoda. Za samo dva tretmana obim se može smanjiti 2-4 cm. Kavitacija je bezbolan i bezbedan tretman, što je od posebnog značaja

Trteman kavitacija traje oko 30 minuta sa limfnom drenažom, jer se najbolji rezultati postižu kombinacijom sa drugim tretmanima. Istovremenom primenom individualnog plana ishrane postižu se najbolji rezultati.

Tokom jednog tretmana mogu se tretirati i dve regije tela. Vremenski razmak između dva tretmana je najmanje 48h, a vreme između dva tretmana iste regije je 7 dana.

Multipolarna kavitacija je bezbedan, neinvazivni i bezbolan tretman. Kod malog broja klijenata se može pojaviti crvenilo kože koje se povlači u roku od nekoliko sati.


EFEKTI KAVITACIJE

Različite frekvence kojima je izloženo telo, mogu da izazovu različite efekte. Ova činjenica je na naučnoj bazi dokazana, jer tačno određena frekvenca dovodi do uništenja masnih ćelija, odnosno limfocita. Nakon razgradnje masnih ćelija, masnoća (u obliku triglicerida) odlazi u međućelijski prostor čime se omogućava eliminacija masti putem krvnog i limfnog sistema tokom složenih fizioloških procesa u organizmu.

Dugotrajni rezultati se postižu striktnim pridržavanjem protokola klijenta.

Rezultati kavitacije su vidljivi već u prvoj nedelji. Potrebno je najmanje 6 tretmana po regiji, da bi se postigli najbolji rezultati. Međutim, praksa je pokazala da većina klijenata izgubi u obimu 1-3 cm posle samo jednog tretmana. Rezultati su individualni i zavise i od regije koja se tretira, debljine masti i discipline samog klijenta po pitanju ishrane. Promene će nastupiti u narednih nekoliko nedelja. U kliničkim ispitivanjima tokom 12 nedelja nakon tretmana, 9 od 10 klijenata podvrdio je smanjenje u obimu tretiranog područja.


HOĆE LI UČINAK KAVITACIJA TRETMANA BITI DUGOTRAJAN?

Rezultat kavitacije je trajan, ipak preoblikovana regija zavisi od samog klijenta. Kavitacija je pomoćno sredstvo , za koju se može reći da je dugotrajna ukoliko se sprovodi redovna fizička aktivnost i određen režim ishrane, kaoi unošenje 2 litre vode dnevno.

Izmereni gubitak se ne vraća, jer se te uništene masne ćelije ne regenerišu, te tako ne postoji opasnost od tzv. „jo-jo“ efekta. Svakim narednim tretmanom telo se sve više reoblikuje, a takođe i još mesec dana posle poslednjeg tretmana.

 


KAVITACIJA JE EFIKASAN ANTICELULIT TRETMAN

Kavitacija je uspešan tretman u eliminaciji celulita na svim regijama tela. U težim slučajevima, rezultat kavitacije može biti drastično smanjenje, ali ne i potpuna eliminacija celulita. Uklanjanje celulita je i spoljašnji i unutrašnji process. Kavitacija prestavlja spoljašnje delovanje, dok ishrana i fizička aktivnost predstavljaju unutrašnje delovanje organizma. Kavitacija se najčešće kombinuje sa drugim metodama i u zavisnosti od problema tretman se ponavlja do 8 puta, što je najčešće dovoljno, a ako ne, pravi se pauza od nekoliko nedelja i ponovo se uvodi tretman kavitacije.

Hifu centar Anahata

Vukice Mitrović 22,
Beograd, Srbija

www.anahata.rs

Dodatno predlažemo i...