Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Paket od 15 tretmana za topljenje masnih naslaga, celulita i zatezanja viška kože!

7 elektrostimulacija, 7 kavitacija sa radiotalasnim liftingom sa vakum drenažom i 1 cryofreezing plates

  • VREDNOST65,000 din
  • POPUST69%
  • UŠTEDA45100 din
 • 19900 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 6

 • 7 x elektrostimulacije u trajanju od 60 min
 • 7 x kavitacija, radiotalasnih liftinga sa vakum drenažom
 • 1 x cryofreezing plates
 • 21 Beauty u samom centru grada

Radiotalasni lifting pokreće reakciju stvaranja novog kolagena, tj.koža se podmlađuje. Koža neposredno nakon tretmana bude glatka, povećane elastičnosti i napetosti kako na licu, tako i na telu. 

Preporučuje se 3-6 tretmana u seriji, u razmaku od 2-3 dana. Tretman traje 30 minuta, a u toku jednog tretmana radi se jedna od sledećih regija: nadlaktice, stomak, regija kolena, gluteus, unutrašnja, prednja ili zadnja strana butine. 
 
Radiotalasi predstavljaju elektromagnetno zračenje koje nastaje kao posledica delovanja struje visoke frekvencije, sa ciljem dubinskog kontrolisanog zagrejavanja tkiva bez narušavanja integriteta kože, što rezultira uklanjanje celulita i masnih naslaga, smanjivanjem strija kao i zatezanjem i učvršćivanje kože  tela. Radiotalasi deluju na vezivno tkivo, masne ćelije, metabolizam, cirkulaciju i drenažu. Osim uklanjanja celulita ispoljava se i efekat zatezanja kože i smanjivanja strija na mestu izvođenja. RTL su posebno značajni kada neke druge metode oblikovanja (npr.kavitacija, mezoterapija) dostignu svoj maximum, a nisu uklonjene sve masne naslage i celulit, tj nije rešen problem do kraja.
 
Ultrazvučna kavitacija je dokazano delotvorna, neinvazivna i bezbolna, sigurna i brza metoda alternativne liposukcije pomoću koje se bez hirurške intervencije odstranjuju masne ćelije, a rezultati su momentalni, vidljivi i trajni. Tajna ove revolucionarne mašine za trajnu razgradnju i otklanjanje masnih ćelija jeste u specifičnoj ultrazvučnoj frekvenciji na koju reaguju isključivo masne ćelije.

Kavitacijom se čvrste masne ćelije pretvaraju u tečne i time omogućava njihovo lakše izbacivanje iz organizma. Kritično područje tretira se specijalnom sondom kroz koju ultrazvučni talasi prodiru u potkožno masno tkivo i selektivno razbijaju stanice masnih ćelija a pri tome se ne oštećuje okolno zdravo tkivo.

Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, u obimu struka može da se izgubi od 1 do 4 cm. Tokom tretmana nema nikakvog neugodnog osećaja, a tretman je potpuno bezbolan.

Cryofreezing plates - najnovija tehnologija 21beauty technology prestavlja prijatan tretman rada. Tretman CryoBody freezing radi na temperaturi od -1 do - 4 stepeni, masne naslage se smrznu, postanu ko led, kada dolazi do razaranja masnih naslaga, i kako pijete vodu, tako one izlaze iz tela, stabilizuje se nadutost, ubrzava metabolizam. Membrana sadrzi silikonsku tecnost koja stiti kozu od hladnoce koju masina izbacuje na rucke..

Tretman se radi na 15 dana, a traje 60 minuta. Na telo se stavljaju antifriz membrane koje štite kožu regije koja se tretira.

21 Beauty Spa Centar

Vojvode Stepe 29,
Beograd, Srbija

www.21beautycentar.me

Dodatno predlažemo i...