Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Moravske toplice, Apartmani Prekumurska Vas: 2 polupansiona za dvoje za 2.770 din i 127€!

3 dana Wellness uživanja uz neograničeno kupanje u bazenima Hotela Terme 3000

  • Super cena
  • 2770 din
  • rasprodato!
    Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 9

11.10.2019    2

  • 2 polupansiona u Apartmanskom naselju Prekumurska vas
  • Polupansion u restoranu hotela Termal (švedski sto)
  • Kupanje u bazenima hotela Termal i ulaz u finsku saunu
  • Kupanje u bazenskom kompleksu Terme 3000 - celodnevno na dan odlaska

Apartmansko naselje Prekmurska vas čine kućice čija arhitektura održava arhitekturne elemente tipičnog prekmurskog sela. Na raspolaganju su apartmani raznih veličina koji omogućuju potpunu nezavisnost i veću udobnost za one koji žele odmor bez rasporeda. Terme 3000 i prekmurske ravnice pružaju velike mogućnosti za aktivni doživljaj porodičnog odmora.

Smeštaj:
U Prekmurskoj vasi na raspolaganju su različiti tipovi apartmana za 2+1 (Trobentica). Oprema apartmana sledi domaću prekmursku arhitekturu i dekor. Svi apartmani imaju dnevni prostor sa kuhinjom, iako je moguće izabrati i polupansione i pune pansione u hotelima Terma 3000. Apartmani su klimatizovani, imaju kupatilo, različit broj spavaonica i terasu sa pogledom na prekmursku ravnicu.

Wellness:
Kupalište Termal objedinjuje jedinstvenu blagotvornu termomineralnu vodu iz moravskih izvora, koja je nadaleko poznata po svojim izvrsnim svojstvima. Revitalizujućoj snazi vode dodali smo i moć stena koja će vas voditi Putom kristala i zahvalnosti. Na tom putu možete uživati u blagotvornoj energiji kristala kamena strela, koji osigurava snagu i energiju, hematita, koji vas štiti od svega lošeg, ametista, koji će u vama probuditi unutrašnji mir, i ružičastog kvarca, koji će biti vaš saveznik u vreme promjena. Iz tamnih dubina okrenuli smo se i svetlosti. U odmaralištu kupališta Termal svoj novi dom pronašla je kromoterapija – terapija bojama i obojenom svetlošću.

Hotel Termal ima svoj unutrašnji i dva spoljašnja bazena. Moguće je i kupanje u bazenu sa crnom termomineralnom vodom koja ima blagotvorne učinke na zdravlje. Gosti hotela imaju i slobodan ulaz u doživljajni bazenski kompleks Terma 3000.

Apartmani Prekumurska Vas ****

Kranjčeva ulica 12,
Moravske Toplice, Slovenija

www.sava-hotels-resorts.com

Dodatno predlažemo i...