Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Pozorište na Terazijama: Mjuzikl Bilo jednom u Banatu 16.03.

Karta za gostujući mjuzikl Zrenjaninskog Narodnog pozorišta u subotu 16.03. u 19:30h

  • Super cena
  • 590 din
  • rasprodato!
    Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 44

  • Mjuzikl Bilo jednom u Banatu
  • Gostujući mjuzikl Zrenjaninskog Narodnog pozorišta
  • Subota 16.03.2019. u 19:30h
  • Pozorište na Terazijama

MJUZIKL „BILO JEDNOM U BANATU” U POZORIŠTU NA TERAZIJAMA

Zrenjaninsko Narodno pozorište „Toša Jovanović” gostovaće u subotu 16. marta u 19.30 časova u Pozorištu na Terazijama sa mjuziklom „Bilo jednom u Banatu” u režiji Vladimira Lazića.

Ova raskošna predstava, prepuna muzičkih i plasnih tačaka, rađena je prema priči Igora Bojovića „Legenda o pozorištu” koja se zasniva na legendi iz 19. veka o nastanku zrenjaninskog pozorišta, prema kojoj se neki bogati bečkerečki trgovac zaljubio u glumicu putujućeg peštanskog pozorišta, a onda joj je i pozorište sagradio.

Tekst su napisali Željko Mijanović i Vladimir Lazić, a tekst songova Željko Mijanović. Kompozitor je Ninoslav Ademović, koreografkinja Milica Cerović, scenograf Filip Jevtić, kostimografkinja Vanja Popović, a koordinatorka i pomoćnica reditelja Senka Petrović. Ansambl predstave čini brojna glumačka ekipa, sačinjena od glumaca sa Dramske i Lutkarske scene, ali i gostujućih glumaca koji prvi put igraju u zrenjaninskom pozorištu: Katarina Sarić i Mitra Mladenović, alternativno u ulozi Marije Tot, zanosne mlade glumice putujuće peštanske družine u koju se zaljubljuje grof Stojan Sivčev, koga igra Andrija Daničić, graditelja pozorišta.

U predstavi igraju i Nataša Ilin, Snežana Popovi, Dejan Karlečik, Miljan Vuković, Danilo Mihnjević, Zvonko Gojković, Sanja Radišić, Stefan Juanin, Ljubiša Milišić, Edit Tot Miškeljin, Mitra Mladenović / Katarina Sarić, Milan Kolak,   Jelena Šneblić Živković, Tatjana Barać, Prvoslav Zakovski, Milan Kočalović, Andrija Poša, Miroslav Maćoš, Hajnalka Kovač, Nataša Milišić… 

Pozorište na Terazijama

Terazije 29,
Beograd, Srbija

www.pozoristeterazije.com

Dodatno predlažemo i...