Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Mikrodermoabrazija i mezoterapija strija!

Efikasna kombinacija tretmana za uklanjanje strija

  • VREDNOST6,800 din
  • POPUST86%
  • UŠTEDA5830 din
 • 970 din
 • Ponuda ističe za:
 • Kupljeno 8

 • Tretman uklanjanja strja
 • Dijamantska mikrodermoabrazija
 • Mezoterapija bez igle
 • Tretman regije po izboru 

Strije predstavljaju linearnu atrofiju kože. Najčešće se javljaju u pubertetu i trudnoći. Mogu ih prouzrokovati kako rastezanje kože tako i povišena koncentracija hormona. Jako su inertne.

Terapija strija u našem slonu sadrži visokoefektivne metode koje daju najbolje rezultate u ovoj oblasti . Posle pregleda i utvrđivanja stepena i vrste problema na koži tretman započinjemo dijamantskom mikrodermoabrazijom.

DIJAMANTSKA MIKRODERMOABRAZIJA je unapređena tehnika kristalne mikrodermoabrazije. Spada u mehaničke pilinge. Koristi se kao jedna od najpopularnijih nehirurških procedura u svetu za osveženje i restauraciju koji dovode do blistave i glatke kože. Bezbolna je. Deluje preko sterilne dijamantske glave koja skida površinski sloj kože, koji zatim zajedno sa nečistoćama biva usisan vakuumom, čime u isto vreme i masira. Ova procedura uklanja mrtve ćelije kože, nepravilnosti na istoj kao što su hiperpigmentacije, bore, ožiljci i druga stanja i dovodi do njenog intenzivnog obnavljanja. Stimuliše cirkulaciju, podstiče rast novih ćelija u bazalnom sloju kože, poboljšava se njena struktura, povećava elastičnost i kapacitet za vlagu, odčepljuju pore, stimuliše nastanak novog kolagena… Indikovana je kako za mlade tako i za zrelije kože. Nakon nje kozmetički preparati prodiru duboko kroz površinske slojeve dosežući do dermisa i ishranjujući ga, čime se povećava ćelijska aktivnost i unapređuje zdravlje i otpornost same kože koja je posle tretmana osvežena i lepa.

Pošto je koža spremna u drugoj fazi tretmana prelazimo na unos lekova mezoterapijom za regeneraciju kože. Tretman je praćen emisijom terapijskog svetla talasne dužine 640 nm čime vršimo stimulaciju tretirane regije otvarajući kapilare, ubrzavajući cirkulaciju i dobijamo bolju razmenu materija.

MEZOTERAPIJA BEZ IGLE je nehirurško rešenje svih estetskih problema- neverovatan unos čak 80-90% aktivnih supstanci.mMezoporacija (mezoterapija bez igle) je jedina bezbedna, neinvazivna, klinički testirana, naučna metoda koja može u potpunosti zameniti unos leka iglama i mikroiglama, dokaz za to je da ju je FDA (komisija za hranu i lekove SAD) jedinu proglasila kao alternativu injekcijama. Zbog toga sama procedura ne zahteva upotrebu anestetika, nije praćena bolom, podlivima, niti rizikom od infekcija. Za otkrivanje principa mezoporacije 2003.god je dobijena Nobelova nagrada iz oblasti hemije.

Aparat koji se koristi u našem salonu je najnovije generacije, koristi elektroporaciju i elektroosmozu za unos lekova i aktivnih supstanci (do 10mm u kožu i potkožno tkivo, gde ostaju i do 2 meseca) sa pratećim efektima ubrzane krvne i limfne cirkulacije, bolje međućelijske razmene materija i detoksikacije. Prvi rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana. Namenjen je kako ženama, tako i muškarcima. Strije postaju primetno pliće, kraće, manje vidljive ili se u potpunosti uklanjaju u zavisnosti od stepena oštećenja. Ovaj proces je praćen regeneracijom u vidu hidratacije i vraćanja elastičnosti ne samo strija već i okolne kože, odnosno cele tretirane regije.

Jedan tretman se radi na jednoj regiji (noge napred, noge pozadi, listovi, stomak, leđa, ruke, grudi). Potrebno je odraditi 10 tretmana 1-2 puta nedeljno za maksimalne rezultate. Tretman je jako prijatan za klijenta.

U našem salonu radi profesionalni zdravstveni tim sa diplomama Visoke zdravstvene škole iz Zemuna, koji je svojim iskustvom i individualnim pristupom ispunio očekivanja velikog broja zadovoljnih klijenata. Salon se nalazi u strogom centru grada.

Centar lepote Hren

Obilićev venac 18-20, TC City Passage,
Beograd, Srbija

Dodatno predlažemo i...