Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Paket od 2 mezoterapije tela bez igala!

Zatezanje tela, uklanjanje masnih naslaga i celulita koktelima hijalurona, kolagena, vitamina E ili D

  • Super cena
  • 1499 din
  • rasprodato!
    Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 10

  • 2 Mezoterapije tela bez igala
  • Apliciranje koktela hijalurona, kolagena, Q10 ili vitamina
  • Lasersko zatezanje kože
  • Zatezanje tela i svežina kože, uklanjanje celulita

Gotovo da nema osobe koja bar jednom u životu nije bila na nekoj dijeti ili vredno vežbala, trčala, išla redovno na Fitness. I pored svih ovih napora događa se da masne naslage na određenim regijama, kao npr. stomaku, uporno ostaju, a bez lepog stuka i stomaka nema lepog izgleda. Posle porođaja ili velikog gubitka telesne težine i ma koliko vežbali, koristili razne kreme i dalje niste zadovoljni linijom svog struka. Koža treba da se zategne, masne naslage istope, a strije ublaže ili nestanu. Postoji rešenje!

Mezoterapija bez igala je nova medicinska metoda kojom se koža celog tela zateže i podmlađuje. Specijalni preparati u ampulama ( Aminofilin, Kofein i Hofitol ) unose se putem aparata No Needle Mesotherapy koji proizvodi radio talase visoke frekvencije u srednji deo kože-derm i stimulišu jačanje vezivnog tkiva. Ujedno se poboljšava mikrocirkulacija i kidaju lanci masnih kiselina što snažno redukuje masne naslage, posebno na donjem delu stomaka.
 
Nakon ubacivanja preparata, radi se masaža stomaka, kojom se dodatno pojačava mikrocirkulacija i efikasnost dejstva preparata.
 
Da bi ste vratili svoj devojački struk nije potrebno mnogo. Pet tretmana je odličan izbor za početak i postizanje vidljivog poboljšanja, dok je sve preko toga veliki plus!

Studio lepote Mima 2 u TC Singidunum, Uzun Mirkova 3, lokal 9. Tim salona pruža kozmetičke usluge za negu lica i tela damama. salon ima aparate za mršavljenje najnovije generacije. Tretmane izvode diplomirani terapeuti sa dugim iskustvom, dok se u samom salonu koristi kozmetika vodećih svetskih proizvođača. 

Svaka naša mušterija odlazi iz salona obasjana osmehom zadovoljstva. Svratite i Vi do nas, i odaberite neki od tretmana koje nudimo, da biste se već sutra osećali zadovoljniji sobom. Ukoliko osećate napetost i teret savremenog života, brinu Vas suvišne naslage na butinama i stomaku, oporavljate se od neke sportske povrede, jedan je odgovor za sva ta pitanja – masaža.

Studio lepote Mima 2

TC Singidunum, Uzun Mirkova 3, lokal 9,
Beograd, Srbija

Dodatno predlažemo i...